Rituals Adventskalender | Lifestyle

Vorig jaar kocht ik voor het eerst een beauty adventskalender voor mijzelf, ik vond het een enorm leuk concept. Dit jaar wilde ik er graag weer een en koos voor die van Rituals.

Door mijn abonnement op Lookfantastic en lezers Cindy ontdekte ik de Lookfantastic box en bijbehorende adventskalender. Ik kocht hem vorig jaar en vond hem enorm leuk. Elke dag een vakje openmaken en een mooi beautyproduct vinden. Een cadeautje voor jezelf waar je de hele maand elke dag plezier van hebt.

Dit jaar hebben ze hem weer, maar koos ik voor een andere kalender. Ik heb zeker de helft van de producten van de vorige kalender nog liggen, omdat er natuurlijk ook elke maand een box komt met producten om te proberen. Ik zocht de inhoud op online en zag dat er best wat dingen in zitten die ik al eerder heb ontvangen. De een vindt dat niet erg, ik vind het wat minder leuk.

Ik ging dus voor de kalender van Rituals. Een merk dat ik al jaren ken en voor mij echt iets ‘luxe’ heeft. Ik koop de geurstokjes graag, maar ik heb nog maar weinig andere producten geprobeerd. Daar komt in december dus verandering in.

De kalender is in twee versies verkrijgbaar, een van €59,95 en een grote van €79.95. De kleine heeft een waarde van €120 euro, het dubbele. De grote heeft een waarde van €140. Mijn zusje zocht het voor mij uit en de inhoud is exact hetzelfde. Het verschil is dat de grote versie een fullsize mascara bevat en een luxere verpakking heeft. Dat is voor mij die extra €2o niet waard en ik vind het dus helemaal prima om de kleinere kalender te kiezen. De verpakking ga ik uiteindelijk toch niet bewaren en mascara’s heb ik nog genoeg. Wel is het zo dat je bij de kleinere steeds een hokje moet openmaken, waardoor deze er wat slordig uit kan zien na een tijdje. De grote versie heeft allerlei kleine doosjes, die ziet er na openen nog steeds mooi uit.

Je ontvangt de kalender zoals hierboven. Met een grote strik eromheen en in een luxe verpakking. Je haalt de strik eraf en kan dan de kartonnen ‘hoes’ van de doos af schuiven.

Vervolgens zie je dit, uitklappen en bewonderen maar!

De kalender is knalrood met mooie gouden details. Zeker passend bij de kerst en hij is echt huge! Ik heb hem in mijn beautykamer gezet (die nu voor de helft ook babykamer is, zo leuk). Waardoor ik er elke dag even langs loop. Ik moet mij inhouden om niet al die hokjes nu al open te rukken. Zeker als hij ook nu hij dicht zit, de hele kamer al naar Rituals laat ruiken.

De inhoud zal ik net als vorig jaar, op Instagram laten zien en wie weet ook wel in een artikel op Iribella als hij helemaal open is. Ik ben heel benieuwd!

Liefs Iris

6 Reacties

 1. Cindy
  november 7, 2018 / 08:01

  Ja leuk! Twijfel nog steeds, om deze ook aan te schaffen. Handig om te weten, dat het verschil alleen een mascara is. Zou daarom ook voor de kleine kiezen. Bij Lookfantastic hebben ze 20% korting op kerstcadeaus, ik dacht met de code GIFT. Wellicht goed om te weten, ook op deze kalender dus. Maar nu ik dit type is dat volgens mij op de grote. Geen idee of ze de kleine hebben.

  • Cindy
   november 7, 2018 / 09:24

   Helaas, code werkt niet meer, bedenk me nu dat het volgens mij maar 1 dag geldig was…

  • Iris
   Auteur
   november 7, 2018 / 21:13

   Ja toch, mascara koop ik wel van een ander merk. Verpakking gooi ik uiteindelijk toch weg.

   • Cindy
    november 8, 2018 / 07:39

    Ok, kom er toch weer even op terug haha, wellicht heeft 1 van je lezers er iets aan. De code GIFT is toch nog geldig, een paar dagen, maar op de NL website van Lookfantastic, niet op de Engelse website.
    Maar de kalender is duurder dan bij Rituals, maar je bent een paar euro goedkoper uit dacht ik.

 2. jantine
  november 15, 2018 / 17:33

  Die van Rituals is ook mooi zeg! Groot gelijk dat je dan voor de goedkopere bent gegaan. Ik heb dit jaar voor het eerst adventskalenders gekocht. Die van Essie en van Only You, ben heel benieuwd! Kan niet wachten tot december 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *