Review Sephora IT palette

Een plaatje, dit palette. Het is een palette van het Sephora huismerk gevuld met nude tinten. En ja, wie houdt er niet van nude tinten.. ik wel hoor. Ik draag bijna niets anders meer en sinds Urban Decay het naked palette heeft uitgebracht vliegen de nude kleuren je om de oren. Is dit palette van Sephora een hit?

Het palette is te koop bij Sephora. Deze winkels vind je onder andere in Amerika en Frankrijk. We hadden het ook in Nederland, maar helaas zijn ze inmiddels weg (eeuwig zonde als je het mij vraagt). Gelukkig kun je ook online shoppen bij Sephora via sephora.com of sephora.fr.

Het IT palette is verkrijgbaar in 3 varianten. Smokey, nude en neutrals en kost 29,95 per stuk. Je krijgt dan een palette met 10 oogschaduwkleuren, 2 eyeliners, 1 oogpotloodje en een dubbelzijdig kwastje. De verpakking is van stevig nepleer en bevat een spiegel. Je krijgt dus zeker waar voor je geld.

De oogschaduws zijn goed afgewisseld. Er is zowel een glimmende als een matte highlighter, lichte kleuren, koele kleuren, warme kleuren en allemaal prima gepigmenteerd. De eyeliners zijn bruin en zwart, net wat jij wilt. Je kunt er goed mee variΓ«ren en je hebt eigenlijk geen andere oogschaduw meer nodig om je look compleet te maken.

Hierboven zie je de oogschaduw van links naar rechts in het palette. De pigmentatie is prima, zoals je ziet.

Het oogpotloodje wat erbij zit is bruin van kleur en past perfect bij de oogschaduws. Zelf hou ik meer van zwart, maar bruin is ook wel eens leuk voor de afwisseling. De pigmentatie is prima en het potloodje is lekker zacht.

Het kwastje is dubbelzijdig. De ene kant is een oogschaduwkwast en de andere kant een eyelinerkwast. Met de oogschaduwkwast kun je je oogschaduw zowel aanbrengen als blenden. Handig voor onderweg, maar ik gebruik dan toch liever meerdere kwasten uit mijn eigen collectie. Je zou er wel een complete ooglook mee kunnen aanbrengen als je dat zou willen. De eyelinerkwast is er een die je voor eyeliner, maar ook voor je wenkbrauwen zou kunnen gebruiken.


Met de oogschaduw heb ik een look gemaakt voor jullie. Niet op mijzelf, maar op mijn zusje. Draagbaar voor overdag, maar als je hem iets meer aanzet in de arcadeboog, ook prima voor een avondje uit. De eyeliner is niet erg opvallend, ik heb hiervoor de eyeliner uit het palette gebruikt. Ik vind het mooi bij deze look. Mocht je van wat meer aanwezige eyeliner houden dan kun je een aparte vloeibare eyeliner gebruiken.

Zou jij dit palette willen proberen of heb jij jouw perfecte nude palette al gevonden?

Liefs Iris

 

 

6 Reacties

 1. november 6, 2014 / 07:35

  Wat een mooie aardetinten bevat dit palette! Met name de matte oogschaduws springen er bij mij bovenuit.

 2. november 6, 2014 / 08:14

  Ziet er leuk uit, mooie kleuren! Al heb ik al zoveel van die nude palettes dat het een beetje overbodig wordt haha.

 3. november 6, 2014 / 10:06

  Mooi palette! Ik ben zelf dol op mijn naked palettes, dus heel veel nude palette heb ik niet meer nodig, maar deze ziet er wel heel aantrekkelijk uit πŸ™‚

 4. november 7, 2014 / 03:32

  wat een heerlijk palette van Sephora! Zo jammer dat die winkel niet meer in Nederland zit, vind dit een mooie natuurlijk palette, het is dat ik er al 20 van heb liggen anders wist ik het wel voor mijn verlanglijstje haha

 5. november 7, 2014 / 21:08

  Mooi palette! Jammer dat Sephora niet meer in Nederland is

 6. november 14, 2014 / 18:30

  Heel mooi palette! Staat je goed en het bruine potloodje lijkt mij fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *