Review LookX

Vorige week was ik met Amber mee naar een presentatie van LookX. Een leuk merk, dat Amber ook in haar salon verkoopt. Het was erg gezellig en na de presentatie kreeg ik twee producten mee naar huis. Heel lief, dus die ik graag aan jullie laat zien.

Het merk LookX is een merk dat ik al eerder geprobeerd heb. Dus ik vond het leuk toen Amber me vroeg of ik mee ging naar de presentatie. Ze haalde me ‘s morgens op en we gingen op weg naar Heiloo. Daar hadden we een een op een presentatie over de nieuwe lente/zomer collectie en herfst/winter collectie. Beide zagen er erg mooi uit en het was een fijne presentatie. Naderhand kreeg ik een tasje mee met daarin de nieuwe creamy eyeshadow en een lipgloss.

LookX is een merk dat voornamelijk verkocht wordt in salons, maar je kunt het ook online kopen bij diverse webshops. Het merk is dierproefvrij en bevat ook geen dierlijke ingredienten. Alle producten van het merk, zowel de huidverzorging als de make-up zijn verzorgend voor de huid.

De creamy oogschaduw ‘earth’ is een vernieuwde versie. LookX had er al een in het assortiment, maar omdat klanten daar niet 100% procent tevreden mee waren hebben ze en nieuwe versie uitgebracht. De oogschaduw is vloeibaar en breng je aan met een kwastje. Je kunt het ook eerst op je hand aanbrengen en daarna met een kwastje of je vingers op je oogleden. Als je het met je vingers aanbrengt is de dekking iets minder dan met een kwastje. Ik vind het prettig dat de dop lang is, zo ligt deze lekker in de hand.

Je kunt de kleur los dragen, maar ook als oogschaduwbasis voor een andere kleur. Voor een alledaagse look vind ik de kleur prima, en heel draagbaar. Je hebt net even dat beetje extra zonder dat het heel erg opvalt. Als je een wat meer opvallende look wilt kun je een donkere kleur in je arcadeboog aanbrengen voor diepte. De oogschaduw is vlak na het aanbrengen prima te blenden en lekker zacht. Al vrij snel droogt het op en blijft het zitten als een huis. De oogschaduw verzorgt de dunne huid rondom de ogen en toegevoegd collageen zorgt voor behoud van de elasticiteit van de huid.

De lipgloss 16 ‘aubergine pearl’ is een vrij donkere gloss. Eenmaal op je lippen valt dat wel mee en is hij prima draagbaar. De verpakking is chique en voelt zwaar aan. De applicator is lang en aan een zijde vlak, wat het aanbrengen gemakkelijk maakt. Met het puntje kom je makkelijk in de hoekjes en doordat de applicator groot is zit er genoeg product op. De lipgloss plakt een beetje, maar dat is niet storend. Hij blijft een paar uur zitten, vlekt niet en blijft mooi glanzen.

De creamy oogschaduw kost €18,95
De lipgloss kost €18,25

LookX is te koop bij salons en diverse webshops.

Heb jij al eens iets van dit merk geprobeerd?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    maart 6, 2015 / 11:54

    Mooie producten, duidelijke review heb je geschreven Iris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *