Pukka Tulsi Clarity

Een nieuw merk, een nieuwe smaak, ik was heel nieuwsgierig naar deze thee! De Tulsi Clarity thee van Pukka.

Pukka is een wat prijziger merk wat betreft thee. Je koopt het bij gespecialiseerde drogisterijen, sommige supermarkten en natuurwinkels.

Het merk Pukka verkoopt biologische thee in bijzondere melanges. Geen earl grey of rooibos, maar bijzondere variaties erop. Speciaal om te slapen, een detox, wakker worden, concentratie, zwangerschap, noem maar op.

Mijn pakje heeft nog de oude verpakking en naam, maar de thee is hetzelfde.

Een doosje bevat 20 afzonderlijk verpakte zakjes. Ik vind onverpakte zakjes ook prima, maar dit is wel makkelijk als je ze in een andere verpakking als het doosje bewaart. Het is papier, dus je kunt het gemakkelijk recyclen.

Tulsi is een kruid dat veel in India wordt gebruikt, het wordt ook wel heilige basilicum genoemd. Er zitten drie varianten in de thee en de smaak is ergens een beetje pittig. Ik kan de smaak moeilijk omschrijven, maar het is iets kruidigs met een vleugje citroen. Het is geen heftige smaak, ik denk dat veel mensen deze wel lekker vinden.

Het effect van de thee is reinigend en verhelderend, een fijne thee voor overdag. Of ‘s morgens voor een opgewekt gevoel bijvoorbeeld.

Je koopt Pukka thee voor โ‚ฌ4,09 bij verschillende verkooppunten.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *