Polaar Icy Magic Eye Roll-on | Beauty

Een oogroller is niet meer weg te denken uit mijn routine. Meestal gebruik ik een budgetvariant, maar dit keer probeerde ik er een van Polaar!

Polaar is een merk geinspireerd op de arctische natuur en bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. Ik had er nog nooit van gehoord, tot ik deze roller in de Lookfantastic box ontving. En zo’n roller gebruik ik graag, dus hij ging meteen in de test.

Hiervoor gebruikte ik er een van Kruidvat en ook die van Balea is prima. Beide gericht op het hydrateren van de huid onder de ogen. Prima opzich, maar meer dan dat doet het ook niet. De Icy Magic roller belooft naast hydrateren ook nog eens je donkere kringen en wallen te verminderen. Een directe verfrissing, je voelt je meteen wakker.

De verpakking is een zilveren tube met witte dop. Je kunt hem rechtop zetten zodat er altijd product bij de roller zit. Opvallend, maar niet overdreven.

Onder de witte dop zit een roller verstopt. Deze rolt het product onder je ogen, het metaal verfrist de huid meteen. Zeker in de zomer is dit heerlijk, je wordt er meteen wakker van.

In het begin vond ik de roller helemaal niet fijn. Ik ben gewend dat ze uit zichzelf rollen, maar dat deed hij niet. Ik denk dat hij nog te droog was, want na een weekje deed hij het gelukkig prima.

Hier zie je het product. Een heel vloeibare en lichte substantie. Er zitten hele kleine glittertjes in, die je eenmaal op de huid niet meer ziet. Het voelt fris en trekt snel in.

Dit is mijn oog voor gebruik.

Dit is mijn oog na het gebruik van de roller.

Merk ik veel verschil? Nee. Ik vind deze niet per se beter dan die van Balea of Kruidvat. Het effect van het metalen balletje en de vloeistof samen is heerlijk, heel verfrissend. Maar ik vind niet dat deze een heel duidelijk verschil maakt bij donkere kringen en dergelijke.

Super dat ik deze eens kon proberen, maar ik koop hem niet zelf nogmaals. Het werkt prima, maar dan vind ik hem in verhouding te duur en haal ik er liever een van Balea.

Je koopt de Polaar Icy Magic Instant Eye Roll-on voor €24,95 bij Lookfantastic.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *