Pixi Brow Tamer | Beauty

Eindelijk probeer ik eens iets uit van het merk Pixi. Niet de superpopulaire Glow Tonic, maar de Brow Tamer wenkbrauwgel.. ook leuk!

De Brow Tamer is een wenkbrauwgel, iets wat ik dagelijks gebruik. Dus zeker welkom en die komt ook echt wel op. Wat betreft wenkbrauwgel ben ik niet veeleisend en vind ik het al snel goed. Ik gebruik net zo lief een gel van Hema of Essence bijvoorbeeld.

Pixi is een Brits merk met pure en huidvriendelijke verzorgingsproducten met botanische ingrediënten. Vooral de Glow Tonic is een cultproduct in beautyland.

De verpakking is cute, transparant met een groene dop. Helemaal in stijl met de rest, want alles van Pixi is groen. De gel zelf is transparant en dus voor iedereen geschikt. Te gebruiken na het inkleuren van je wenkbrauwen, maar ook gewoon op zichzelf, om ze in toom te houden.

Het borsteltje is heel klein, dus handig om mee te werken. Met gewone haartjes, net als een mascaraborsteltje.

De gel is nu nog transparant. Maar na een tijdje gebruiken wordt hij langzaam aan bruin, doordat ik hem gebruik na het inkleuren van mijn wenkbrauwen. Niet erg, maar het ziet er wat minder mooi uit.

Dit zijn mijn wenkbrauwen zonder product erin. Blond en ietwat wild.

Hier heb ik mijn wenkbrauwpotlood aangebracht. Wel kleur, maar nog steeds wat wild.

En hier met de Pixi Brow Tamer. Iets minder wild..

Prima wenkbrauwgel, vind ik. Hij doet zijn werk goed, hij houdt mijn wenkbrauwen in model zonder hard te worden. Top!

Maar als ik dan kijk naar de prijs, vind ik hem dat niet waard. Natuurlijk is hij fijn in gebruik, maar €14,45? Die koop ik dus niet zelf als hij op is. In de drogisterij kun je een prima transparante wenkbrauwgel vinden, die net zo goed werkt.

De Pixi Brow Tamer kost €14,45 en is onder andere verkrijgbaar bij Lookfantastic.

Gebruik jij een wenkbrauwgel?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. april 17, 2017 / 10:59

    Het is inderdaad best een duur product voor iets wat opzich wel prima werkt. Er zijn inderdaad budget varianten die het waarschijnlijk net zo goed doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *