Philley melkpoederdispenser | Baby

Flesjes vullen, in principe is het zo gedaan, maar met een hongerige baby kan het niet snel genoeg gaan.. Ik ontdekte de Philley dispenser, wat een topding!

Het leek eerst een beetje Tell Sell achtig, maar ik besloot het toch te proberen. Terugsturen kan altijd en het ziet er veelbelovend uit.

Hier zie je ‘m. Een simpel design, verkrijgbaar in roze, grijsgroen en zwart.

De onderkant schroef je eraf, daarna vul je hem met melkpoeder. Er past een half pak Nutrilon in, dus je kunt er heel wat flesjes mee maken.

Korte beschrijving met een handig schepje, niet teveel poespas.

Alles kan uit elkaar en in de vaatwasser, dat is ideaal. Zo in elkaar te zetten, zonder gedoe.

In gebruik is de Philley super. Af en toe loopt hij wat stroef, maar over het algemeen heb je binnen een paar tellen een flesje klaar. Dopje eraf, boven de fles houden en net zoveel keer een klikje verder draaien dan je schepjes nodig hebt. Niet meer schepjes afstrijken en melkpoeder overal, top!

De Philley is verkrijgbaar in hun eigen webshop, maar ook bij Prenatal, Babypark en enkele andere babywinkels. Hij kost €17,99 en ik vind hem echt ideaal. Op zoek naar een kraamcadeau waar de ouders echt blij van worden? Dan zou ik je deze zeker aanraden (mits flesvoeding, anders heb je er niks aan). Stiekem wil ik er nog wel een om in de ‘oppas-tas’ te stoppen.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *