Geuren met een betekenis | Persoonlijk

Flesjes parfum die je al jaren hebt staan, eigenlijk al op zijn, maar te bijzonder om weg te gooien. Of geuren waar je onwijs zuinig mee bent..

Omdat ze een bepaalde herinnering met zich mee dragen of een mooie betekenis hebben. Ik heb er ook een aantal, die ik in dit artikel aan jullie laat zien.

geur

J’Adore van Dior
Een geur die ik helemaal niet zo heel lekker vind. Niet vies, maar ik zou hem zelf niet snel uitkiezen. Al kan ik ‘m nu ik wat ouder ben wel meer waarderen. Deze geur kreeg ik van mijn vriend toen wij nog maar net samen waren. Hij had hem zelf uitgezocht en ik kreeg ‘m voor mijn 19e verjaardag.

Chanel Chance Eau Tendre
Mijn moeder heeft ‘m ook en ik moet dan ook meteen aan haar denken als ik deze geur ruik. En daar word ik blij van, want ik ben gek op mijn mama!

Bath & Body Works Cashmere Glow
Een bodyspray, die ik veel te weinig gebruik. Maar hij ruikt enorm lekker en doet mij denken aan mijn reis naar New York. Daar nam ik ook een aantal douchegels mee met deze geur, die inmiddels allang op zijn. Een stad waar ik gek op geworden ben en waar ik direct aan terug denk als ik dit ruik.

Naast deze geuren heb ik ook een aantal douchegels met een herinnering. Die ene uit Griekenland, waar ik mij onder de douche weer even mee op vakantie waan. Of juist die ene shampoo van Balea, waardoor ik het liefst direct weer naar Duitsland vertrek. Ik ben er zuinig op, want ik vind ze speciaal. Lege flessen douchegel of shampoo bewaar ik niet, maar parfumflessen natuurlijk wel.

Heb jij geuren met een bepaalde herinnering?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *