Oskia Renaissance Masker | Beauty

Het Oskia Renaissance masker schijnt een hele goede te zijn. Het krijgt lovende reviews en ik vind de naam alleen al veelbelovend klinken. Tijd dus om deze eens te gaan proberen!

In de Lookfantastic adventskalender zat er een klein potje van dit masker in. Genoeg voor vier of vijf keer genieten, ideaal om het eens te proberen. Volgens het merk zorgt dit masker ervoor dat een doffe en vermoeide huid weer verandert in een glad en egaal huidje. Door de fruitzuren wordt je huid geëxfolieerd en voelt het zacht aan, zonder droog te worden.

 

Het maskertje zit in een klein potje, het plastic lijkt op mat glas. De fullsize versie lijkt hier erg op, maar bevat 50 ml. Aan de ene kant vind ik het jammer dat het in een potje zit, je hebt 50 ml niet in een paar maanden gebruikt. Maar het doet wel veel voor de luxe uitstraling van het masker.

Hier zie je de bestanddelen. Ik zie water, vette alcohol, melkzuur en fruit extracten. Dat is fijn, die maken je huid mooi glad. Maar ook relatief veel parfum en gewone alcohol, dat is dan weer erg jammer. Niet heel erg geschikt voor een gevoelige huid dus.

Het maskertje is lichtroze van kleur en lijkt op een gel. Er zit niet erg veel in het potje, maar je hebt dan ook maar weinig nodig.

Een dikke substantie, die wel nog fijn uitsmeert. De geur is ook heerlijk, rozen, passievrucht en kamille.

Dit is mijn huid voor het maskertje. Aan het begin van de zwangerschap was hij juist heel vettig en had ik onzuiverheden. Die zijn helemaal weg en is het is juist heel rustig.

Dit is mijn huid tijdens het maskertje. Zodra je de roze gel aanbrengt en inmasseert wordt hij wit. Dat betekent dat de ingrediënten zijn geactiveerd. Je hebt maar heel weinig nodig, fijn.

Na het masker is mijn huid iets rood, maar wel schoon en zacht. Ik vind mijn huid nog een paar dagen zachter aanvoelen dan gewend en meer stralen. Ik heb geen irritatie gevoeld tijdens het inwerken, maar dat kan natuurlijk wel als je een gevoelige huid hebt.

Dit maskertje zal ik voor de bruiloft er zeker nog eens bij pakken, hmmm! Ik vind hem wel heel duur, je betaalt zo’n 55 tot 60 euro, afhankelijk van de webshop.

Liefs Iris

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *