Opvoeders en Huttenbouwers

Omdat ik fan ben van het Kiind magazine, wilde ik dit boek ook erg graag lezen. En het stelde me niet teleur!

Het tijdschrift Kiind is een magazine over natuurlijk opvoeden. Iets waar ik mij erg in kan vinden. Ik schreef al eens een blogpost over het magazine en heb inmiddels zelf een abonnement. Groot fan, zo zou je het wel kunnen noemen.

In 2014 was het nog een online magazine, toen brachten ze eenmalig een boektijdschrift uit, Opvoeders en Huttenbouwers. Dit beviel zo goed, dat ze het magazine op papier besloten uit te geven. Ik geloof dat de druk gestopt is, dus als je er nog een wilt bemachtigen, moet je dit boek snel kopen.

Het staat van voor tot achter vol met artikelen die ook in Kiind hadden kunnen staan. Over samen slapen, borstvoeding, natuurlijke huidverzorging, recepten, onvoorwaardelijk opvoeden, bevallen, dragen van je kindjes ontspannen opvoeden en nog veel meer. Sta jij open voor deze onderwerpen, dan is dit zeker iets wat je leuk zult vinden om te lezen.

Ik heb hem binnen een week uitgelezen en weer gesmuld van elke letter. Nee, ik doe niet alles zoals in het boek beschreven. Ik maak niet mijn eigen broodbeleg, heb geen familiebed en gebruik ook geen wasbare luiers. Maar dat hoeft ook niet. Ik kan mij erg in de visie vinden en haal eruit waar ik mij goed bij voel.

Je koopt het boektijdschrift voor €15,50 bij diverse online (boek)winkels en de webshop van Kiind zelf.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Renee
    maart 17, 2020 / 07:15

    Oe wat leuk! Die wil ik ook wel lezen 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *