Opgemaakt oktober | Beauty

Deze maand gaat de boeken in als meest karige maand ooit wat opgemaakte producten betreft. Waar het aan ligt? Geen idee! Dit is de score van de maand oktober.

 

Het ziet er niet slecht uit, maar er zitten een aantal grote producten bij. In het mandje zelf ziet er karig uit, volgens mij heb ik nog nooit eerder zo weinig opgemaakt in een maand.

Maakt verder niet uit, volgende maand beter! Waar het aan ligt weet ik ook niet, want ik ben niet extra zuinig of veel aan het afwisselen geweest.

Kruidvat Cotton wattenschijfjes
Altijd goed, heb ik ook altijd op voorraad. Al heb ik ze laatst bij Etos gehaald, die zijn ook prima.

Balea milch & honig cremezeep
Eentje die ik al heel vaak heb opgemaakt. Heerlijk zacht geurtje en de handzeep is van prima kwaliteit. Kost €0,65 voor een pompflacon van 500 ml, helemaal top.

Douglas Les Delices douchegel cotton candy
Een cadeautje van oma, lief! Inmiddels niet meer verkrijgbaar, dus vandaar dat je er geen review van voorbij hebt zien komen. De geur is mierzoet, ik hou er wel van. Het pompje is mooi vormgegeven, staat chique in de badkamer.

Gatineau toner
Niet op, wel weg. Ik gebruik het niet door de alcohol die erin zit. Ik grijp eerder naar een peeling toner of een peeling pad als ‘toner’.

The chemistry brand handcrème
Dit merk is van hetzelfde moederbedrijf als The Ordinary, waardoor ik het ontdekte. Wauw, deze handcrème werkt goed! Trekt snel in en helpt echt goed tegen droge handen. Bij mij springen de kloven erin zodra de zomer voorbij is, dus ik ben altijd op zoek naar een hele goede handcrème. De geur is fris en citrusachtig, vind ik wel passen bij een product voor je handen.

Balea Intensive lipbalm
Een lipbalm van nog geen euro, volgens mij zelfs €0,65. Je doet er enorm lang mee en hij is echt helemaal prima voor dat geld. Ik gebruik ‘s avonds graag homeoplasmine, maar overdag alleen maar deze lipbalm van Balea. Er ligt alweer een nieuwe klaar!

Catrice Liquid Camouflage concealer
All-time favourite! Ik heb hem al een aantal keer opgemaakt en blijf deze maar kopen. Werkt top en is makkelijk verkrijgbaar en niet duur. Ik kan hem iedereen aanraden.

Maybelline The Colossal mascara
Een oudje, die al heel lang in de la lag. Maar nog dicht, dus nog te gebruiken. Een fijne mascara, die doet wat hij belooft. Ik zou hem zeker nog eens aanschaffen in de toekomst.

SVR cleanser
Een sample die ik ook niet bijzonder genoeg vond voor een review. Werkt prima hoor en leuk om te proberen, maar daar laat ik het bij. Ik heb een hele fijne cleanser van Neutrogena die ik graag gebruik.

Wimperkruller kussentje
Eens in de zoveel tijd valt het mij op dat het kussentje van mijn wimperkruller niet meer goed is, dan zit er een soort gleuf in waardoor hij minder goed werkt. Tijd voor een ander kussentje, dan kan ik weer even vooruit. Ik gebruik al jaren de krultang van Shu Uemura, maar gebruik random kussentjes van andere merken. Ik moet wel zeggen dat ik daarin verschil merk, die van Shu zelf zijn een stuk duurzamer dan goedkopere merken.

Falgron Cetamacrogol creme
Deze tube komt van de apotheek, vandaar het gekke merk. Een hele basic crème waarmee ik mijn handen insmeer voor het slapen gaan. Ruikt heel standaard, ik vind er niks aan. Maar hij werkt wel en daar gaat het om. Er staat alweer een nieuwe tube op mijn nachtkastje.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *