Opgemaakt Mei | Beauty

Daar ging weer een hele berg lege verpakkingen in de prullenbak! Ik heb weer lekker veel opgemaakt en kan weer nieuwe spulletjes in de douche zetten. Wat is er zoal doorheen gegaan deze maand?

Het mandje lijkt overvol, maar er zitten ook wel veel grote dingen in hoor. Hier word ik zo blij van, lege verpakkingen betekent weer iets nieuws proberen. Het voelt goed om mijn voorraad steeds verder op te maken, ook wat oudere dingen probeer ik op te maken zodat het niet onnodig blijft liggen.

NIVEA micellaire shampoo
Ja echt, er bestaat micellaire shampoo. En het is zo fijn in gebruik! Maakt goed schoon, maar is niet te heftig. Ik merk dat mijn haar lekker zacht is en langer fris blijft. Fles numero 2 is inmiddels in gebruik en ik  zal deze zeker nog eens kopen.

Balea cremezeep pitaya en kokos
De geur van deze handzeep is heel erg lekker. Fruitig en niet teveel kokos. Dit is mijn tweede en laatste verpakking. Als hij er nog is gaat hij deze zomer ook zeker weer mee naar huis.

Garnier micellair water
How I loooooove micellair water. Deze van Garnier is top en koop ik graag als ze 1+1 gratis zijn. Samen met Balea mijn favorieten. Je doet er lekker lang mee en het is al jaren een standaard product in mijn badkamerkastje.

Kruidvat nagellakremover
Een oudje al, hier heb ik lang mee gedaan. Ik ben geen hele trouwe drager van nagellak, dus dit gaat niet hard bij mij. Met een simpele remover ben ik al blij, ik merk echt geen verschil met een duurder merk. Kruidvat is prima!

Kruidvat oil & care douchecrème
Hmmm, deze limited edition is heerlijk. De geur is vrij neutraal, verrassend lekker. Ik heb er meteen drie van ingeslagen, want dit doet mij toch wel denken aan Balea met de vrolijke verpakking en leuke prijsjes. Review volgt, maar zeker niet twijfelen als je deze tegenkomt in de winkel.

Etos shower cream
Een product uit de nieuwe Journey of Beauty lijn van Etos. De shower cream is zacht en romig, droogt de huid niet uit. De geur is warm en iets zoet, hmm.

Balea hawaiian dream doucheschuim
Een oldie, deze stond al tijden in de douche. Op de een of andere manier vind ik een douchegel toch sneller en prettiger dan een schuim. De geur is tropisch en het schuim voelt lekker luxe aan. Wat mij opvalt is dat deze van Balea ook zuiniger is dan andere merken die ik heb geprobeerd.

Etos lavendel douchegel
Deze heb je al eerder voorbij zien komen, de lavendel douchegel. Deze geur is heel echt en heerlijk om ‘s avonds te gebruiken voor het slapen. Rustgevend en verder geen poespas. Ik vind hem niet extra verzorgend, maar hij is ook zeker niet uitdrogend.

Bioré aqua rich spf 50
Mijn favoriete spf voor het gezicht tot nu toe. Deze gel is heel licht en luchtig, ideaal voor onder make-up. Trekt snel in en laat geen witte of vettige laag achter. Top!

Balea aqua serum
Ook een bekende op mijn blog, het aqua serum. Licht, fris en lekker budgetproof. Geen bijzondere anti-ageing effect, maar een dun en hydraterend serum.

Revolution compact poeder
Een poeder gebruik ik graag na mijn foundation om alles minder glimmend te maken en langer te laten blijven zitten. Ik stel er geen hoge eisen aan, een simpel poeder werkt voor mij goed genoeg. Ik vond wel dat dit poeder snel op ging, het is niet heel zuinig in gebruik.

Kruidvat wattenschijfjes
Altijd goed, deze gebruik ik graag. Pluist niet, budgetproof en verder geen gekke beloftes of functies.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *