Opgemaakt juli 2018 | Beauty

Het mandje zit weer vol, dus tijd om de producten te laten zien en ze daarna heerlijk de prullenbak in te kieperen. Dit maakte ik allemaal op de afgelopen maand!

Dit zijn alle producten die ik heb opgemaakt de afgelopen maand. Eigenlijk alleen maar verzorgingsproducten, op de setting spray na.

 • Balea Oil Repair Schwerelos shampoo
  Een hele lekkere shampoo, verzorgt mijn haar goed, maar zonder het zwaar te maken. Deze koop ik vast nog een keer!
 • Cocoa Butter Formula massagelotion
  Deze lotion gebruik ik om mijn buik mee in te smeren gedurende de zwangerschap. Ik geloof niet dat goed smeren striae voorkomt, maar het is wel fijn om de huid van mijn buik zacht en soepel te houden.
 • Balea Suikerspin douchegel
  Een oldie, ik geloof van vorig jaar. Superzoet, maar niet te overheersend sterk. Volgens mij was dit mijn laatste in deze geur, helaas pindakaas.
 • Nivea Micellaire shampoo
  Deze shampoo is geweldig! Een flinke fles, van 400 ml. De shampoo maakt goed schoon, maar droogt niet uit en ruikt vooral erg lekker. Deze komt zeker nog een keer in huis.
 • Balea Douchepeeling summerliebe
  Een douchepeeling met de geur van meloen, hmm. Ik vind hem qua peeling helemaal niks, je voelt er amper wat van. Maar de geur is echt hemels.
 • Balea Hawaiian Dream doucheschuim
  Eindelijk is deze op, ik ben zo klaar met doucheschuim. Deze ruikt naar bloemen en heeft die typische hawaii geur. Ik vind het doucheschuim van Balea langer meegaan dan elk ander merk dat ik heb geprobeerd.
 • Garnier Micellair water
  Altijd goed, deze blijf ik maar kopen. Superspul!
 • Etos Fixing Spray
  Ook deze blijf ik maar kopen, dit is al de zoveelste die ik hiervan opmaak. Budgetproof en werkt goed.
 • Kruidvat wattenschijfjes
  Nog een die je vaak terugziet, de wattenschijfjes van Kruidvat. Ik koop bijna altijd deze en ze zijn gewoon helemaal prima en niet te duur.
 • Omorovicza Moisturizer
  Knetterduur, dus deze zal ik nooit zelf aanschaffen. Maar wel een hele luxe en vooral fijne crème. Niet te dik, trekt snel in en is ideaal voor een gecombineerde huid. Maar 110 euro gaat mij echt veel te ver.
 • The Ordinary Caffeine Solution
  De ideale oplossing voor wallen en kringen. Maakt de huid onder je ogen wat strakker en frisser, ideaal voor vroege ochtenden of korte nachten. Koop ik zeker nog een keer.
 • Embryolisse Lait Creme Concentre
  Ook dit is een favoriet al jaren. Ik heb hem laatst weer gekocht en wist meteen weer waarom ik hem zo fijn vind. Hij voedt goed, maar is niet te dik en maakt mijn huid rustig. Ik gebruik deze het liefst als nachtcrème, maar hij kan ook prima onder make-up.

Dat waren al mijn opgemaakte producten, best veel zo bij elkaar. Op naar de volgende maand!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *