Opgemaakt januari | Beauty

Hij zit weer heerlijk vol, yes! Ik heb alles inmiddels in de vuilnisbak gekieperd, dat ruimt weer lekker op. Dit is er deze maand allemaal doorheen gegaan!

De laatste maanden was het nogal karig, met de opgemaakte producten. Veel nieuws te proberen, daarom is er veel in gebruik, maar gaat er weinig op. Deze maand is het wel weer raak, het mandje zit goed vol.

Balea handzeep
Altijd goed en lekker goedkoop. Ik koop elk jaar een paar standaard geuren en een aantal limited editions.

Garnier Micellair water
Al jaren favoriet, deze reiniger. Werkt top en samen met Balea mijn favo merk micellair water.

Etos Journey of beauty douche olie
Douche-olie is een geschenk uit de hemel als je net bevallen bent. Wel schoon en fris, geen tijd kwijt aan smeren. Inmiddels heb ik al twee of drie flacons opgemaakt, hmm. De geuren van de Journey of beauty lijn zijn heel prettig, deze versie is zacht en neutraal.

Hema wattenstaafjes
Meebesteld met andere Hema dingen, voor het gemak. Normaal heb ik altijd Kruidvat huismerk. Prima hoor, ik merk geen verschil.

Etos wattenschijfjes
Same here, een keer besteld bij de boodschappen uit gemak. Kruidvat blijft mn favo, maar ik vind Etos ook helemaal prima.

Balea 5-in-1 deodorant
Moest er even aan wennen, maar inmiddels ben ik op. Ik merkte tijdens mijn zwangerschap en net na mn bevalling dat door hormonen ook mijn transpiratie anders was en mijn normale deo’s niet meer werkten zoals ik wilde. Maar dat is inmiddels al een stuk stabieler en daarom werkt deze ook weer top.

Milu oogpads
Zaten in de Cosmania beauty box, ik heb nog een setje over. Hier komt nog een review van uiteraard, ik vond ze heel erg prettig in gebruik. Zo rond de feestdagen of na een week werken kan ik echt wel een oppepper gebruiken.

The Ordinary Buffet serum
Het tweede flesje al dat op is en ik heb er weer twee ingeslagen met Black Friday. Kost een euro of 14 en dat is voor ‘The Ordinary’ begrippen prijzig. Maar gezien de ingredienten en werking is het echt een koopje, vergelijkbaar met high end merken.

L’Oreal Super Liner eyeliner
Mijn favo eyeliner, ligt al een jaar in mn make-up tasje denk ik en is inmiddels wel uitgedroogd. Ik gebruik het niet meer dagelijks, alleen als ik een uitgebreide ooglook doe.

Rituals mini doucheschuim Ritual of Yalda
Een mini versie van het limited edition doucheschuim uit de kerstcollectie. De kaarsjes hiervan vond ik heerlijk, maar in dit product vind ik de geur minder geslaagd. De eerste paar keer vond ik hem lekker en dacht ik erover deze fullsize te kopen, maar ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb. Ik ruik er iets van wierrook in (komt door het Yalda ritueel van briefjes verbranden) en dat vind ik helemaal niet lekker.

Elemis dagcreme
Tweede mini die ik ontving en ook deze is op. Hele dure crème, dus deze koop ik echt niet zelf. Maar heerlijk om de mini’s te gebruiken want het is een hele fijne crème.

Erno Laszlo serum
Een mini flesje, zat in de Lookfantastic box. Lekker hoor, maar niet bijzonder genoeg voor een review.

Rituals ampullen hydrate & glow
Er zaten twee ampullen in de Rituals adventskalender, een uit de hydrate lijn en een uit de glow lijn. Superonhandig, die glazen flesjes. Ik vind ze ook behoorlijk prijzig. Maar gezien je wel een week doet met 1 ampul (ik snap echt niet dat je dit in een keer op je gezicht smeert, dan druipt het er echt vanaf), valt dat uiteindelijk wel weer mee.

First Aid Beauty moisturizer
Zo jammer dat deze op is, zou hem zo zelf in groot formaat kopen. Basic crème, maar prima als nachtcrème voor mij.

Living Proof perfect hair day shampoo
Hmm, de geur is heerlijk! Deze zat in de Cosmania box en ik kende het merk nog niet. Een aantal bloggers die ik ken zijn er gek op, dus ik was er zeker nieuwsgierig naar. De shampoo zelf is heel fijn, maar ik vind hem niet dusdanig bijzonder dat ik deze meteen ook zelf koop.

Clinique Dramatically different moisturizing lotion
Echt een oldie, deze gooi ik weg omdat hij niet meer goed is. Een flacon bevat 125 ml, dat is ook wel erg veel. Een simpele en lichte lotion die je huid hydrateert, wel een heel fijn product.

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *