Opgemaakt in april | Beauty

Jaaa, eindelijk weer een vol mandje! En dan zijn er ook nog een aantal dingen, bijna op, die er net niet bij gingen. Dit is de buit!

Tatatataaaaaa, vol!

Alles bij elkaar, best een aardige buit.

Love Beauty & Planet douchegel
Hoewel ik de geur in de winkel heerlijk vond, is hij mij daarna toch tegengevallen. Kokoswater is fris, niet helemaal mijn geur. Zeker in combinatie met bloemen, vond ik deze geur een te groot wc-verfrisser gehalte hebben.

Balea Cocos & Ananas douchegel en handzeep
Heerlijke zomerse geur, fris en fruitig. De douchegel en handzeep zijn beide op, die koop ik als de geur er nog is dit jaar, zeker opnieuw.

Garnier micellair water
Samen met Balea mijn favoriet. Werkt top, irriteert niet, love it!

Neutrogena hydra boost cleanser
Ook een favoriet, heb ik al meerdere keren opgemaakt. Fris, zacht, zo fijn. Ik geloof dat deze lijn nu ook bij Etos te koop is, dat zou top zijn.

Hema wattenstaafjes
Prima, budget en goed. Wel ben ik op zoek naar een milieuvriendelijker alternatief, in plaats van deze met plastic.

Balea 5-in-1 deo
Wat een ramp, deze werkt voor mij echt niet. Ik ben overgestapt op een oude favoriet, Sanex.

Etos Fixing Spray
Budgetproof, werkt goed, heb er al heel wat versleten. Blijf ik kopen!

Swell haarserum
Ook een no go, dit serum. In werking niet bijzonder en zeker de geur stond me tegen. Heel mannelijk. Blij dat hij op is.

Biore Aqua SPF50
Al meerdere tubes van opgemaakt, een hele fijne spf. Heel dun, geen witte waas en werkt goed onder make-up. Blijvertje dus, al wil ik de spf van Rituals ook wel graag proberen.

Aurelia probiotic nachtcreme
De geur was zo vies, maar het werkt super. Een rozengeur, ik vind het maar muf. Maar de nachtcreme was lekker voedend, trok toch snel in en met dit mini potje kon ik maanden vooruit. Wel te duur om zelf aan te schaffen, helaas pindakaas.

First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie priming moisturizer
De naam is bijna langer dan de tube, pff. Maar, wat een topper dit. Een primer en moisturizer in een (pluspunt 1), ruikt erg lekker (pluspunt 2) en werkt ook nog eens goed (ding, ding, winner!).

Pixi Glow Tonic
Eindelijk eens geprobeerd, want al jaren een hype in beautyland. Het is een tonic met AHA’s erin, die je huid exfolieert. Zorgt dus voor een mooie glow, reinigt je huid en is makkelijk in gebruik. Ik heb een soortgelijk product van Alcina en ook al een backup van The Ordinary, omdat dit zo’n makkelijke manier is van je huid goed verzorgen. Wel altijd in combi met een SPF, want het maakt je huid gevoeliger voor de zon.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *