Opgemaakt december | Beauty

Ook deze maand heb ik weer beautyproducten opgemaakt. Hard nodig ook, want de voorraad werd weer net zo hard aangevuld!

Leuk man, zo’n adventskalender, Lookfantastic box abonnement en een Cosmania box.. maar ik heb deze maand wel heel veel nieuwe producten erbij om te proberen. Fijn dus om ook een mand met lege verpakkingen weg te gooien, anders kan ik nog een keer een winkeltje beginnen.

Het mandje, niet heel erg vol deze maand…

Het valt wel mee, zoals je ziet. Er zijn maanden geweest dat het mandje nog net niet overstroomde. Ach, die komen vast ook wel weer.

Balea handzeep
Al jaren gebruik ik bijna alleen maar Balea zeep. Goedkoop en werkt top, dus ik sla elk jaar groots in. Dit is een limited edition geur van afgelopen zomer. Ik vind hem heerlijk, zoet en fruitig.

Balea Aqua serum
Mogelijk mijn meest opgemaakte item in al die jaren, dit serum. Elke paar maanden gaat er een flesje doorheen, ik koop er meestal 6 en doe daar dan een jaar mee. Ik gebruik deze graag ‘s morgens omdat het lekker snel intrekt en fris aanvoelt.

Etos Fixing spray
Ook deze heb ik al meerdere keren opgemaakt. Budgetproof, doet wat het belooft en makkelijk verkrijgbaar.

Garnier mini micellair water
Deze staat naast mijn toilettas om foutjes met mascara en eyeliner mee weg te werken. Zo doe ik er een tijd mee. Micellair water is zo fijn, irriteert nooit en verwijdert make-up als geen ander.

Elvive Dream lengths shampoo
Vooral de geur is erg fijn, de shampoo zelf vind ik niet heel erg bijzonder. De crème die bij deze lijn hoort vind ik dan wel weer top!

Lancome visionnaire sample
Het serum van Lancome is heel goed, maar ook heel prijzig. Ik maak niet vaak samples op, want je krijgt ze regelmatig en vaak is het niet mijn smaak bijvoorbeeld. Ik dacht dat het een serum was, maar ze hebben dus ook een crème blijkbaar. Ik vind hem fijn, maar veel te duur om zelf in groot formaat te kopen.

Bebe More dagcrème
Stond er al een tijdje, dus tijd om hem op te maken. Een lichte dagcrème, zonder al teveel poespas. Het merk is te koop bij de Duitse drogisterijen en supermarkten. Prima spul, maar ik ga deze niet nog een keer kopen. Ik heb inmiddels ook andere crèmes geprobeerd die ik fijner en meer verzorgend vind.

Lush Snow Fairy douchegel
Ohhhh my precious! Een mini flesje van 100 ml, waar ik heel zuinig op ben geweest. Een mierzoete geur, roze douchegel met paarse glitters, je moet ervan houden. Ik ben er gek op en kocht dit vroeger met liters tegelijk. Ik ga misschien nog wat scoren in de sale met Kerst.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *