Opgemaakt augustus en september | Beauty

Een mandje vol dit keer, want het is ook van twee maanden in totaal. Heerlijk, hij staat al een tijdje vol te zijn en de inhoud kan nu eindelijk in de prullenbak gekieperd worden.

Ik heb relatief wat minder opgemaakt dan normaal, het mandje zat na twee maanden niet voller dan na een normale maand. Geeft niks, dan puilde het in ieder geval ook niet uit. Vooral verzorgingsproducten dit keer, want die maak je hoe dan ook wel op.

Balea cocos ananas handzeep
Heerlijke zeep, de geur is erg lekker zoet. Kokos is meestal niet mijn favoriet, maar in combinatie met ananas is top. Budgetproof, altijd goed Balea.

Kruidvat aloe vera handzeep
Een oldie, die ik opgemaakt heb omdat al mijn Balea handzeep op was. Prima zeep hoor, maar als je de geuren van Balea gewend bent valt deze van Kruidvat wat tegen.

Balea douchegel cactus
Hij leek mij heerlijk, maar ik heb hem vooraf niet geroken. Hij is niet vies, maar het is fruitige geur, ietwat zuur. Ik ben hem na 1 fles dan wel zat, tijd voor wat anders.

Balea douchegel after sun
Al jaren een topper, ik koop hem steeds weer. Ideaal met warm weer, dan is de geur nog lekkerder. Het is de geur van zonnebrand, vakantie, ultiem zomers.

Philosophy Purity facewash
Heerlijke cleanser, ik heb deze door de jaren heen al vaker gekocht en opgemaakt. 3-in-1, hij haalt ook je make-up eraf en werkt als een toner. Mijn make-up haal ik er alsnog apart af, met micellair water. Ruikt heel mild, schuimt niet en droogt niet uit. Ik vind ook dat mijn huid hier rustig en zuiver van wordt.

Garnier micellair water
Altijd goed, deze gebruik ik al jaren. Dit is de Duitse versie, die is bij de DM lekker goedkoop. Dus inslaan elke zomer. Al is hij in Nederland ook vaak genoeg in de aanbieding.

Balea after sun shampoo
Dezelfde geur als de douchegel hierboven, zo superzomers. Het is 2-in-1, dus ook meteen een conditioner. Ik moet zeggen dat ik daar weinig van werk, maar voor droog haar door de zon is het wel een goede toevoeging.

Etos douche-olie marula en baobab
Een heerlijke olie, die ik vooral in de kraamweek vaak heb gebruikt. Ik was al blij dat ik kon douchen zonder flauw te vallen, dus ik moest er niet aan denken daarna nog te moeten smeren. Deze olie schuimt en reinigt, maar droogt niet uit. Doordat het een olie is, voedt het juist. Heerlijk, want daarna hoef je dus niet meer te smeren met een bodybutter of lotion. Winner!

Sanex extra control deo
Nog een oldie, hier heb ik er al jaren een aantal van liggen als voorraadje. Werkt echt super, ik heb hier dankbaar gebruik van gemaakt met die hittegolven. Wel vind ik dat hij snel een wit laagje achterlaat op je huid, dus goed schudden en niet te dichtbij.

Rituals ritual of dao bodybutter
De geur is zo lekker, ik vind het ergens wel lijken op Zwitsal. Een zachte geur, maar ook luxe. De bodybutter heb ik na het proberen van deze mini gekregen in groot formaat, dus nu kan ik nog langer smeren. Heerlijk!

Molton Brown douchegel gingerlily
Eentje die ik al eerder heb gekregen in de Lookfantastic box. Een lekker geurtje, herfstig ook wel. Dus de laatste week maakte ik deze op, past perfect bij dat miezerige weer. De douchegel zelf is niet heel bijzonder, gewoon prima basic.

Nuxe Creme Fraiche dagcrème
Hele fijne crème, niet te vet en toch rijk genoeg. Enige nadeel vind ik de geur, de typische Nuxe muffe rozengeur. Ik hou van rozen, maar niet van muffe rozengeur.

Balea Aqua serum
Dit serum zou iedereen moeten proberen. Punt.

First Aid Beauty face cleanser
Een mini tube, maar wel een hele fijne cleanser. Mild, maakt goed schoon en heeft niet een hele sterke geur. Vrij basic dus en daar is niets mis mee. Review volgt nog!

Kruidvat cotton wattenschijfjes
Mijn vaste merk, altijd goed. Pluizen niet en zijn dik genoeg, maar toch prima betaalbaar.

Liefs Iris

2 Reacties

 1. oktober 5, 2018 / 11:31

  Wat veel, zeker omdat je pas bent bevallen (lijkt me dan dat je wel wat anders aan je hoofd hebt dan te smeren :P) Purity heb ik laatst ook opgemaakt en opnieuw gekocht, merk idd ook dat mijn huid er op vooruit gaat πŸ˜€

  Leuk artikel weer. Stiekem mis ik toch ook je filmpjes wel 😐

  • Iris
   Auteur
   oktober 8, 2018 / 00:16

   Ahh lief! Is van twee maanden he, maand voor en maand na mijn bevalling. Je hebt inderdaad wel wat anders aan je hoofd dan, maar douchen etc moet je toch. Ik gebruikte dan dus juist die olie, zodat ik niet ook nog hoefde te smeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *