Opgemaakt april | Beauty

Bommetje vol zit hij deze keer, dus ik kan weer lekker veel weggooien. Heerlijk vind ik dat, tijd om weer nieuwe dingen uit mijn reviewla te pakken. Maar eerst laat ik aan jullie zien wat ik opgemaakt heb!

Tadaaa!

Garnier Micellair reinigingswater
Heerlijke reiniger, ik gebruik micellair water al jaren dagelijks en vind Garnier en Balea tot nu toe de fijnste.

Neutrogena Hydra Boost reinigingsgel
Een reiniger die ik vorig jaar bij de DM kocht, ik zou hem zo nog eens meenemen (en dan wat meer flessen). Een milde gel, met frisse geur en zuinig in gebruik.

Balea reinigingsschuim
Dit schuim gebruik ik ook al jaren, het is zo makkelijk en snel ‘s morgens. Er zitten geen uitdrogende bestanddelen in en blijf deze dus maar kopen. Tijd voor weer een tripje naar de DM, want dit was mijn laatste.

Etos lavendel douchegel
Heerlijke douchegel met een realistische lavendelgeur. Heerlijk ‘s avonds voor ik ga slapen, rustgevend. Deze maakte ik vorige maand ook al op en er staat inmiddels weer een nieuwe in de douche.

Balea After Sun douchegel
Deze geur is zo lekker, dat ik hem ook gewoon gebruik als ik niet in de zon heb gelegen. Sterker nog, ik lig nooit echt te zonnen en op zonvakantie ben ik ook al jaren niet geweest. Maar de geur dus, HEMELS.

Oolaboo shampoo
Een oude fles shampoo, deze kreeg ik ooit om te reviewen voor Styleguide. Een luxe merk met prachtige verpakkingen. De shampoo is heel voedend, maar maakt mijn haar absoluut niet zwaar. Erg fijn in gebruik, maar helaas wel heel duur.

Treets relaxing pillow spray
Hmm, een spray met lavendelgeur voor in de slaapkamer. Ik spray hem niet op mijn kussen (serieus, wie heeft dat bedacht? Dan lig je toch de hele nacht te hoesten??), maar gewoon over het dekbed of op de gordijnen. Ik vind het een rustgevend geurtje om bij in slaap te vallen.

Soap & Glory girligo body spray
Nog een oudje, kocht ik 5 jaar geleden in Londen. Een bodylotion in de vorm van een spray, je doet er werkelijk waar eeuwen mee. Het geurtje is wat poederig en zepig, maar wel lekker. 

Soft & Gentle deodorant
Een heerlijke deo, zuinig in gebruik ook. Werkt goed, fijn geurtje en ook niet al te duur.

Etos make-up fixing spray
Hele fijne en vooral budgetproof fi
xing spray. Blijf ik maar kopen, dit is al mijn zoveelste flesje. Bevat wel relatief veel alcohol, maar ik merk gelukkig niks aan mijn huid in de vorm van irritatie of droogheid daardoor.

Alverde haarolie
Mijn geliefde Balea olie was op, dus ik pakte deze uit de kast. Een paar druppels over de puntjes verdelen en daarna ben ik met nat haar gaan slapen. Ik had al steeds het idee dat ik naar frituurvet rook en de volgende dag werd ik wakker met moddervet haar. Geen aanrader dus, vooral lekker in de DM laten staan.

Balea haarolie oil repair intensive
Deze haarolie is dan wel weer toppie. Budgetproof, zuinig, ruikt lekker en werkt goed. Bevat ook wel siliconen, maar werkt voor mij prima om mijn haar zacht en doorkambaar te maken.

The Ordinary serum foundation
Oh mijn lievelingsfoundation is op, OP! Inmiddels een nieuwe in huis, ik kan niet zonder. Hele mooie natuurlijke foundation, met genoeg dekking. Lijkt erg op de Vitalumiere Aqua van Chanel en ik ga hem zelfs gebruiken op mijn bruiloft.

Murad Essencial-C day moisture
Een schattig mini tubetje, ik kreeg deze als sample bij Lookfantastic. De geur is fris en citrusachtig, niet zo mijn smaak. Maar de creme zelf is romig, niet te dik en heeft een factor 30. Er komt een review aan!

Caudalie Vinosource sos serum
Hmmmm, dit is zo’n fijn product. Luchtig, licht, fris en trekt snel in. Ik vind het de luxere versie van het Balea Aqua serum, mijn grote favoriet.

Korres White tea cleanser
Een milde reiniger, die iets schuimt en verder heel zacht en fris aanvoelt. Korres is een Grieks merk met vooral natuurlijke producten. Ik vind hem erg lekker, deze reiniger. Review volgt nog.

Kruidvat wattenschijfjes en wattenstaafjes
Ik heb altijd Kruidvat wat dit soort dingen betreft. Af en toe een uitstapje naar Etos (ivm bezorgen boodschappen door AH). Altijd goed!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *