Op = op november | Beauty

Naast mijn favorieten, laat ik aan het einde van de maand ook mijn opgemaakte producten zien. Niet heel veel dit keer, maar wel genoeg voor een blogpost.

Jaren geleden was dit een enorme hype, je opgemaakte producten laten zien. Want ja, als het helemaal op is, dan zal het wel heel fijn zijn toch? Ik doe het eigenlijk nog steeds, vind het zelf alleen al leuk om het bij te houden elke maand. Want hoewel ik heel veel beautyproducten in huis heb, gaat er toch ook elke maand heel wat de prullenbak in.

Het mandje, valt mee he dit keer?

Kruidvat wattenstaafjes
Priiiima wattenstaafjes, heb meestal Kruidvat omdat dit de drogist is waar ik het vaakst kom.

Etos wattenschijfjes
Meebesteld met de AH boodschappen, altijd handig. Etos is ook prima, vergelijkbaar met Kruidvat.

L’Oreal Paradise Extatic mascara
Al een paar keer opgemaakt, een fijne mascara die doet wat hij belooft. Wel snel droog, dus de drie maanden gebruiken haal ik niet. Dat vind ik wel echt een minpunt aan de mascara, nog nooit een mascara gebruikt die zo snel onbruikbaar is.

Erno Laszlo essence (serum)
Een mini potje, waar ik toch nog wel een maand mee heb kunnen doen. Ik vond het een heel fijn serum, lekker licht en trok snel in. Vanwege het formaat geen review, maar wel met plezier gebruikt.

Balance me congested skin serum
Nog zo’n mini tube, waar ik verrassend lang mee heb gedaan. Ik gebruikte dit op mijn kin na de bevalling, waar het een waar kraterlandschap was. De geur (kruidig) vond ik niks, maar ik had wel het idee dat het hielp.

Real Chemistry dagcrème
Een soort Breaker verpakking, ideaal zo’n dopje erop. Hier heb ik ook twee maanden mee kunnen smeren, er zat vrij veel in. Op zich een lekkere crème, vooral de geur vond ik heerlijk. Maar ik koop ‘m niet zo snel zelf, omdat ik nog zoveel crèmes heb liggen.

Garnier micellair water
Altijd goed, altijd in huis. Van alle merken die ik heb geprobeerd vind ik Garnier en Balea het fijnst. Zit veel in, irriteert nooit en verwijdert make-up prima.

Kruidvat oil & care douchecrème
Een limited edition, dus snel zijn als je hem ook wilt. Ruikt neutraal, naar macademia. Weer eens wat anders dan de standaard vanille- of rozengeur bij huismerken. De verpakking vind ik heel mooi en de douchegel ook zeker een aanrader. Iets voedender dan een gemiddelde douchegel, niet verkeerd hoor.

Korres reinigingsmelk
Oh deze is oud! Heb ik jaren geleden in Griekenland gekocht op vakantie. Je doet er echt een eeuwigheid mee. Ik denk dat ik deze zeker een halfjaar gebruikt heb. De geur is zalig en het werkt top!

Balea stervrucht en meloen douchegel
Fruitig, tikje exotisch, lekker hoor! De Balea douchegels sla ik elk jaar groots in, al heeft mijn moeder dit jaar voor mij geshopt (voor het eerst niet zelf naar de DM, say whut!). Basic douchegels, met altijd nieuwe en lekkere geuren.

Nivea micellaire shampoo
Al mijn derde verpakking die op is, dat zegt toch wel wat. De roze en groene versie had ik al eerder gebruikt, dus de nieuwe blauwe moest ik ook proberen. Qua werking is er weinig verschil, het gaat vooral om de geur. De roze vind ik het lekkerst, wat meer bloemig. De groene is citrusachtig en deze blauwe lekker fris. Maakt mijn haar goed schoon (echt goed schoon, kan een dag langer zonder wassen), maar droogt niet uit. Ik vind dit een hele fijne lijn shampoo’s, blij dat ik er nog een heb.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *