Op = op mei | Video

Vaarwel doos met bloemenprint, welkom hip mandje! Mijn opgemaakte producten heb ik ook deze maand weer voor jullie verzameld om te laten zien.

Niets fijner dan iets opmaken, ik hou ervan. Zo kom ik hopelijk ook ooit eens door mijn enorme voorraad heen. De bloemendoos is weg, die was nu echt te vies om nog te gebruiken. Een schattig roze mandje heeft nu de taak mijn empties een maand te bewaren. Niet heel handig vanwege de bodem, maar het staat wel veel leuker.

Balea dusch & olperlen douchegel
Met de muffe geur van amandelbloesem.. De douchegel zelf is heel fijn, dik en droogt niet uit. Maar de geur vind ik vreselijk en van de parels merk ik niets.

Balea After Sun douchegel
Heerlijke douchegel met verkoelende werking en zomerse geur. Blijf ik kopen, ook al ga ik niet op zonvakantie. Te lekker.

Yves Rocher douchegel granaatappel
Ik hou van de geur van granaatappel, fruitig, maar ook een beetje zuur op de een of andere manier. Verder niet heel bijzonder, maar zeker niet verkeerd onder de douche.

Andrelon haar en hoofdhuid shampoo

Een hele, hele oude fles shampoo, is hij eigenlijk nog wel te koop? Geen idee. Ooit gekregen en hij was bijna op, dus laat ik hem dan maar meteen helemaal opmaken. Maar ik vind het drie keer niks, ik krijg er vet en zwaar haar van. Blij dat hij op is dus!

Balea fulle + pracht shampoo
Favoriet! Geeft meer body aan mijn haar, ook zonder föhnen. Lekker geurtje en budgetproof, deze koop ik absoluut nog een keer (of tien).

Balea after sun douche bodylotion
Een bodylotion voor tijdens het douchen, ideaal. Deze heeft ook de zomerse after sun geur waar ik zo gek op ben. Wel een onhandige verpakking, maar dat neem ik maar voor lief.

Dr. van der Hoog oogreinigingslotion
Een twee fasen lotion, die ik al jaren had. Vroeger was ik er gek op, maar nu ben ik meer fan van micellair water. Handig voor waterproof make-up, maar dat olielaagje vind ik voor elke dag toch wat teveel.

Kruidvat oogmake-up remover pads
Ook een oudje, ze waren dan ook al wat droger. Ik vind het handige dingen, maar ze zijn veel te dun. Ik heb dan toch liever een dikker wattenschijfje. Ik heb deze gebruikt om restjes primer van mijn handen af te halen na gebruik, want dat vind ik zo’n vervelend gevoel.

Balea handzeep suikerappeltjes
Zoeter dan zoet, deze geur. Prima handzeep, niet heel bijzonder. Maar de geuren zijn echt fantastisch. Een limited edition, maar er zijn gelukkig elk jaar weer nieuwe en lekkere varianten te koop.

Chanel Vitalumiere Aqua foundation
Mijn favoriete foundation tot nu toe, wat een heerlijk product. Inmiddels ben ik groot fan van de serum foundation van The Ordinary, die hier heel erg op lijkt.

Balea oil repair haarolie
Een olie met siliconen, dus meer een serum. Werkt prima, budgetproof, dus een topper in mijn ogen. Ik heb geen back-up (dat is voor het eerst, met een Balea product!), maar ik koop deze absoluut nog een keer.

Briogeo haarmasker
Een knetterduur, maar oh zo goed haarmasker. Bomvol goede ingrediënten en werkt top. Er komt een review van online.

Kruidvat wattenschijfjes
Geen uitleg over nodig he? Nee, dacht ik wel.

Friday mascara (gekregen)
Een mascara van Friday, een soort abonnement voor mascara’s. Ze werken prima en het is natuurlijk ideaal dat je je eigen formule en borsteltje kunt kiezen en matchen.

Ebelin konjac spons
Budgetproof, deze spons voor je gezicht. Zachter dan een washandje en makkelijk in gebruik. Ook zonder facewash werkt hij, maar ik vind het prettiger met. Goedkoper dan elke andere spons die ik tot nu toe tegen gekomen ben.

Starskin oogmasker
Ohhh, zo lekker fris! Geen wondermiddel, maar zeker fijn om te gebruiken.

Kruidvat scheermesje
Wel in de verpakking, anders ziet het er niet al te fris uit denk ik. Top mesjes, met het scheersysteem van het Kruidvat huismerk. Gebruik ik al jaren en is een goed alternatief voor een Venus mesje.

Dat was het voor deze maand! Heb jij veel producten opgemaakt?

Liefs Iris

2 Reacties

  1. jantine
    juni 6, 2017 / 17:21

    Mooie producten heb je opgemaakt Iris! Ik ben benieuwd naar de Chanel foundation. Ik heb grote wattenschijfjes van de Action opgemaakt, scrub van de Kruidvat, shampoo van de Jumbo en verder douchegels van Kneipp. Heerlijk vind ik die! Niet zoveel producten opgemaakt dus afgelopen tijd.

  2. Linda vv
    juni 8, 2017 / 00:05

    Die aftersun douche gel is hier ook favoriet. Vooral bij mijn vriend. Heb er net weer 4 ingeslagen. De in douche bodylotion heb ik helaas over het hoofd gezien. Te proberen heb ik nu het sheet mask van de aqua lijn mee laten nemen en de per stuk verpakte deo doekjes. Ben heel benieuwd want naar een festival mag je nooit spuitbussen meenemen. Hopelijk is het wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *