Op= op maart | beauty

Vorige maand was het wat karig, gelukkig zit het mandje dit keer een stuk voller. Nu scheelt het ook dat er een hele grote pot tussen zit, vult lekker snel 😉

Balea Intensiv pflege shampoo
Heerlijke shampoo, met de geur van vanille. Wel echt iets voor droog haar of in de winter, want hij is behoorlijk voedend.

Balea Cremedusche milch & honig
Basic douchegel met een vrij neutrale geur. Klinkt saai, maar dit is zo’n ‘altijd goed’ product. Blijf ik maar kopen, want gewoon een goede budgettopper.

Etos Micellair water
Etos is goed vertegenwoordigd dit keer, valt mij op. Dit product heb ik al meerdere malen opgemaakt, het is gewoon een goede budget micellaire reiniger. Is het in de aanbieding, dan neem ik het weer mee.

Etos Marula oil & baobab douchecrème
Een nieuw product van Etos, hier kun je nog een review van verwachten. De geur is vrij zoet en warm, erg lekker. De douchecrème is romig en wat minder uitdrogend dan een douchegel.

Etos Lavendel douchegel
Ohhh deze is zo lekker! Heerlijk als ik ‘s avonds douche om daarna mijn bed in te duiken. Rustgevend en écht een goede lavendelgeur.

Soft & Gentle deodorant watermeloen en lotus
Lag al een tijd in mijn kast en kwam er nu eindelijk eens uit na alle Secret sticks opgemaakt te hebben. Een heerlijk geurtje en het werkt prima. Je doet er ook heel lang mee, voor een spuitbus. Deze zou ik nog wel eens een keer kunnen kopen.

Collistar Sublime melting cream
Een superluxe bodycream met een goddelijke geur. Ik kreeg hem ooit als sample voor Styleguide en maakte hem nu eindelijk op. Het is een zachte creme die mooi smelt in de huid. Voedend, maar zonder vettige laag. De geur is luxe, iets zoetig. Met deze pot van 400 ml doe je ook een eeuwigheid en dat mag ook wel voor de 60 euro die je ervoor betaalt.

Elemis Pro Collagen marine cream
Nog een heel luxe product, ik kreeg deze tube in de Lookfantastic adventskalender. Je betaalt zo’n 100 euro voor een pot van 50 ml, dat is behoorlijk prijzig. Vind ik hem heel bijzonder en fantastisch? Nee. Maar absoluut een fijne creme om te gebruiken. Trekt snel in, verzorgt goed en een mooie basis voor onder make-up.

Ciate Wonderwand mascara
Dit is een toppertje, een mooie mascara voor volume en lengte. Wel vond ik hem snel droog worden en dat voor een mini. Ik heb er dan ook geen review over geschreven, tegen de tijd dat ik daar aan toe kwam was hij al leeg en niet meer ‘mooi’ op de wimpers.

Catrice wenkbrauwgel
Basic wenkbrauwgel, doet wat hij moet doen. Voor mij prima, ik heb hem dan ook al vaker gekocht.

Kruidvat wattenschijfjes
Prima prijs, prima product, koop ik elke keer weer opnieuw.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *