Op = op maart | Beauty

Het is weinig deze maand, hoe dat kan, geen idee! Maar dat maakt niet uit, elk product is er weer een in minder in mijn enorme voorraad.

Ooit ben ik met deze rubriek begonnen omdat ik wilde laten zien wat er nou eigenlijk echt op ging aan producten. Ik kocht zoveel en had vaak halflege producten staan. Want dan was ik weer wat anders aan het proberen. Soms maakte ik ook wat op, wat betekende dat ik dat dan wel een heel goed product vond. Inmiddels is de tijd van 100 dingen kopen en alles maar half opmaken voorbij. Ik maak veel dingen op voordat ik iets anders pak en dat resulteert regelmatig in een overvol mandje met lege producten. Dit keer dus niet, we zullen het maar een uitzondering noemen 😉

Balea Cremezeep melk & honing
Een heerlijke handzeep, waar ik ook nog een navulling van heb liggen. Balea is altijd goed, lekker goedkoop en heeft elk jaar weer heerlijke nieuwe geuren. Ik blijf trouw!

Balea Fulle + pracht shampoo
Dat is een tijd geleden, dat ik een Balea shampoo opmaakte. Een shampoo voor volume, die naar de kapper ruikt. Lekker hoor! Al vind ik de nieuwe Nivea micellaire shampoos ook heel prettig.

Wella Invigo shampoo
Een tester die ik eens in een goodiebag kreeg. Dure kappershampoo koop ik nooit, maar het is zeker leuk om het eens te proberen. Vond deze niet heel speciaal.

Chanel hydra oogcreme
Mijn zusje hoefde deze tester niet, she’s crazy! Een hele lekkere lijn van Chanel, waar ik maar wat graag zo’n tester van opmaak.

ILIA After Midnight mascara
Deze zag je vorige week al voorbij komen. Prima mascara met een mooi effect. Wel prijzig, helaas pindakaas.

Balea 5-in-1 deodorant
Eindelijk ben ik bijna door mijn voorraadje van deze deo heen, ik vind ‘m namelijk niet zo goed werken. Kan ook hormonaal zijn, maar ik vind het maar niks.

Kruidvat wattenschijfjes
Inmiddels gebruik ik wasbare wattenschijfjes, dus deze zul je niet meer elke maand zien. Ik heb ze nog wel op voorraad, voor nagellak bijvoorbeeld.

Kruidvat micellair water
Mijn favoriete manier van reinigen, micellair water. Garnier en Balea zijn favoriet. Deze is ook prima!

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *