Op = op juni | Video

Proppievol, zit het mandje deze maand. Dus hoog tijd voor een video met al mijn opgemaakte producten, ik laat ze weer aan jullie zien!

op1

op2

Mane ‘n Tail Shampoo en conditioner
Vroeger was dit zo populair, na jaren kwam ik ze ook tegen bij Kruidvat. Eigenlijk bedoeld voor paarden, maar ook geschikt voor mensen. Mijn haar wordt er droog en statisch van, helaas. Van de conditioner krijg ik onzuiverheden op mijn rug, wat ik eigenlijk nooit heb bij conditioners. Dus ik vind het goedkope troep, dit koop ik niet nog een keer.

Balea handzeep Inseltraum
Een limited edition geur helaas, hij was heel lekker zoet en bloemig. Elk jaar komen er weer nieuwe geuren uit, dus dat komt vast helemaal goed. De handzeep is goedkoop en werkt prima, dus ik koop ze elk jaar weer.

op3

Balea douchegel Abenteuer Lust, Paradise Beach en Inseltraum
Alle drie superlekker, heel zoet en zomers. Limited edition, dus helaas niet meer te koop. Paradise beach is zelfs al van twee zomers geleden. De douchegels van Balea ruiken heerlijk, werken prima en zijn heel betaalbaar. Reden voor mij om elk jaar groots in te slaan.

op4

Etos Micellair water
Goedkoop en werkt goed, dus top. Deze verpakking vind ik prettiger dan die van Kruidvat, die vaak lekt. De draaidop is niet ideaal, maar krijgt dus wel mijn voorkeur.

Kérastase Resistance bain force architecte shampoo
Luxe en erg fijn, deze shampoo. Maar of ik er het geld voor over heb? Na het zien van de bestanddelen en met de weet dat ik relatief veel shampoo gebruik waarschijnlijk niet.

Etos Makeup Fixing spray
Prima fixing spray voor een mooie prijs. Er zit heel wat alcohol in, dat moet je wel even in je achterhoofd houden.

op5

The Ordinary Hyaluronic Acid
Een formule met 2% hyaluronzuur erin. Heel vloeibaar en bedoeld om onder een serum te gebruiken voor extra hydratatie. Het is niet heel zuinig in gebruik als ik het vergelijk met mijn Hado Labo serum, maar wel een geweldig product.

The Ordinary High Spreadability Fluid Primer
Een primer die inmiddels niet meer zo fluid is helaas. Helemaal dik geworden en niet meer bruikbaar. De pirmer zit bomvol siliconen, dat merk je wel. Maar hij doet zijn werk prima en heel betaalbaar.

Chanel UV Essentiel
Deze is wel echt te oud om nog te gebruiken nu. Een SPF 50, die ik verder niet heel bijzonder vind. Hij laat geen witte waas achter, maar ik vind hem te duur voor wat het is.

Omorovicza Cleansing Foam
De geur is vreselijk muf, maar het product werkt top. Zacht schuim, mild voor de huid. Fullsize is hij erg duur, dus nog een exemplaar aanschaffen ga ik niet doen.

Skin Chemists 24H Aqua Repair serum
Een heel duur tubetje, wel 50 euro. Het werkt prima, brengt fijn aan en ruikt fris. Maar dat doet mijn Balea serum ook, hydrateren. Ik blijf gewoon lekker mijn aqua serum gebruiken, scheelt een boel geld.

op6

China Glaze en Sinful Colors nagellak
Te oud, helemaal hard geworden. Leuke kleurtjes, maar ik moet ze wegdoen.

Estée Lauder Idealist serum
Een hydraterend serum met een gouden glans erin. Leuk, maar wel erg prijzig. Ik heb hem gekocht toen ik jaren geleden nog thuis woonde en hier het geld voor over had. Dus niet nog een keertje, niet bijzonder genoeg.

Mádara Smart Antioxidants crème
Bedoeld voor de droge huid, maar ook voor mij werkte hij prima. Ruikt lekker, smeert fijn en is niet te dik of vol.

Catrice Liquid Camouflage concealer
Topproduct, zo fijn! Dekt goed, is vloeibaar en budgetproof. Deze komt er zeker nog een keer! Sterker nog, ik moet nog eens gaan opschieten, want mijn concealers zijn allemaal op.

op7

Kruidvat wattenschijfjes en wattenstaafjes
Altijd goed, koop ik al jaren en dat blijf ik doen.

Heb jij veel opgemaakt deze maand?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Jantine
    juli 7, 2017 / 16:11

    Mooie porducten Iris! Ik heb de Catrice concealer ook, vind hem ook prettig in gebruik. Moet altijd zo lachen om je Balea verzameling! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *