Op = op juli | Video

Daar is hij weer, de maandelijkse opgemaakt video. Ik weet niet wat het is, maar na al die tijd vind ik het nog steeds heerlijk om opgemaakt video’s van anderen te kijken. Deze maand is het niet superveel, maar er zitten een aantal leuke dingen tussen!

Victoria’s Secret douchegel
Deze douchegel is wat betreft de werking niet bijzonder. Maar de geur maakt veel goed, deze zijn altijd intens en vooral zoet. De geur sensual blush is wat meer zwoel en bloemig.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Philosophy Cinnamon Buns douchegel
Wat ben ik blij dat deze op is! De geur is lekker, maar wel heel chemisch. Ik heb deze al lang in huis, maar steeds zette ik hem na een paar weken weer aan de kant. Deze geur ben ik snel zat, hij is vrij sterk en zoet. Lekker voor even, daarna heb ik behoefte aan iets anders. Maar nu is hij op, eindelijk!

Koop ik het opnieuw? Nee.

Balea Melone douchegel

Deze douchegel komt bij de DM vandaan, dus hij is niet heel gemakkelijk verkrijgbaar. De geur is zoet, heel zoet! Maar niet neppig, het ruikt echt naar watermeloen. Heerlijk fris en zoet voor in de zomer.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Balea Deospray dry
Deze deo is eigenlijk niet op, maar hij lijkt wel stuk. Er komt allemaal olie uit aan de buitenkant en als ik spray komt er alleen poeder uit. Dat hoort niet, want ik heb hem al eerder gebruikt en toen werkte hij prima.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Sanex Pro Hydrate deodorant
Deze Sanex deo is super en ruikt ook nog eens heerlijk. Ik ben al jaren fan van dit merk, het werkt voor mij goed. Deze roze variant ruikt een stuk lekkerder dan de standaard Sanex deo, hmm. Mocht ik weer nieuwe deo nodig hebben, dan wordt het zeker deze.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Balea Spray On Bodylotion
Een bodylotion in een spray, superhandig. Verwacht geen mega voedend product, maar eerder een luchtig en snel intrekkende lotion. Voor mij prima, want ik heb geen droge huid. Maar mocht je dat wel hebben, dan weet ik niet of deze lotion genoeg hydrateert. Hij bevat relatief veel aloë vera en ruikt heel neutraal. Ik vind dit ideaal voor in de zomer.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Hema Cleansing Foam
Dit soort schuimreinigers vind ik ideaal. Heel mild, want hij bevat geen SLS of SLES. En super makkelijk als je ‘s ochtends weinig tijd hebt.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Balea Aqua Serum
Een van mijn all time favorieten, dit serum van Balea. In Nederland heb je op het serum van Hema na niet echt een budgetoptie voor een serum. Dit serum van Balea kost maar een paar euro en vind ik heel prettig. Het hydrateert goed, verder zit er geen poespas aan.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Hema Micellair Water
Waar mijn eerste indruk van dit product heel goed was, ben ik er daar toch een beetje op terug gekomen. Het lijkt wel alsof mijn huid hier wat geïrriteerd van raakt. Misschien is het gewoon een combinatie met een ander product, want aan de ingrediënten kan het haast niet liggen.

Koop ik het opnieuw? Dit is een twijfelgeval.

Balea Scheergel
Een scheergel met de heerlijke tropische geur van kokos. Ik moet zeggen dat scheergel geen must voor mij is, ik vergeet het vaak.

Koop ik het opnieuw? Nee.

Kruidvat handzeep amandel
Handzeep gaat er bij mij hard doorheen, ik gebruik het veel. Deze met amandelgeur van Kruidvat is prima, ik ben niet heel veeleisend als het om handzeep gaat. Ik heb niet het idee dat deze mijn handen extra uitdroogt, dus dat is prima.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Dr. Dennis Gross peeling pads*
Hiervan heb ik eens een doosje gehad om te testen. Af en toe pak ik er een bij, omdat het best heftig is voor je huid. Een peeling met zuren erin, die je heel gemakkelijk thuis kunt doen. Een heel fijn product, maar wel heel erg duur.

Koop ik het zelf? Nee.

Friday mascara*
Een mascara van het nieuwe merk Friday. Dit merk heeft een mascara abonnement, waar je je eigen mascara bij kunt samenstellen. Heel leuk en origineel, en ook nog eens betaalbaar. Ik vind deze mascara oke, maar niet heel erg speciaal. Ik ga de andere mascara’s van dit merk ook zeker nog proberen.

Koop ik het zelf? Nee.

Beauty & Friends sheetmasker
Een maskertje van een Aziatisch merk met onleesbare teksten. Ik weet dat er aloë vera in zit, maar verder heb ik geen idee. Het maskertje is goed doordrenkt met vloeistof en voelt lekker fris aan. De pasvorm is oke en hij blijft redelijk plakken. Na gebruik heb ik een frisse en glowy huid.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Kruidvat huismerk wattenstaafjes en wattenschijfjes
Mijn standaard wattenstaafjes en schijfjes, want ik vind ze heel fijn in gebruik. Elke maand maak ik wel een pakje wattenschijfjes op, dus ik blijf ze maar kopen. Deze zul je nog vaak voorbij zien komen.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Liefs Iris

3 Reacties

 1. augustus 2, 2016 / 11:14

  Leuk weer Iris! Die balea meloen is er ook in een grotebadschuimfles, is bijna dezelfde geur. Alleen wat dikkeren met papaya (daar ruik je niks van). Net wat goedkoper in verhouding 🙂

 2. Linda vv
  augustus 7, 2016 / 20:16

  Het serum van balea gebruik ik ook. Helemaal top. Ik hou niet van iets dat nog een tijdje plakt op mijn huid dus ik ben erg slecht met smeren. Dit is zo ingetrokken. Op deze manier doe ik dan toch nog mij best tegen mijn droge voorhoofd.

 3. augustus 7, 2016 / 21:50

  Ik houd ook van die cleansing foams! Ik koop zelf altijd die van Nivea bij DM (goedkoper als hier!) maar ik sta altijd open voor andere fijne budgetproof foams 🙂
  Ik ben ook wel benieuwd naar de Sanex, ik heb zelf die met licht oranje dop (Dermo Sensitive) een paar keer gebruikt, deze is erg fijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *