Op = op februari | Beauty

Februari was niet zo’n lucratieve maand wat betreft opgemaakte producten. Ik heb niet zoveel opgemaakt! Maar natuurlijk laat ik het wel aan jullie zien.

Volgende maand wordt het vast beter, want er staan veel producten in de douche en in de kast die echt bijna op zijn. Hopelijk stroomt het mandje in maart weer over.

Valt wel mee he?

Kruidvat wattenschijfjes
Na een tijdje Etos te hebben gebruikt vanwege een aanbieding, weer terug naar Kruidvat. Maar allebei prima, ze doen wat ze beloven.

Caudalie moisturizing sorbet
Een crème die zijn naam niet echt eer aandoet. Hij is dan wel een beetje luchtig, toch ook wel heel voedend.   Ideaal als nachtcrème, maar ik geef toch de voorkeur aan Embryolisse.

Skin79 BB cream
Dit vond ik een heel fijn product. Perfecte kleur, mooie dekking en toch naturel.

Doucce mascara
Een prima mascara, fijn borsteltje en een mooi effect.

Balea hafermilch shampoo
Deze shampoo is heel zacht, maar reinigt goed. De geur is mild, niet heel bijzonder. Ik vind het een prettige shampoo, maar wil ook wel de andere versies uit de lijn proberen.

Balea micellair water
Ohhh wat is dit een geweldige reiniger. Budgetproof, mild, doet wat het belooft.

Balea Bahamas Dream douchegel
Beetje gek, deze tropische geur in de winter, maar wel lekker! Simpele douchegel, met elk seizoen weer fijne limited edition geuren.

Balea handzeep milch & honig
Een basic handzeep, met een subtiele geur. Altijd goed en niet overheersend. De zeep vind ik niet onnodig uitdrogen en ook deze is in veel heerlijke geuren te koop.

Hadalabo hyaluronzuur
Met deze fles heb ik anderhalf jaar gedaan, wauw. Een dunne gel die je gebruikt onder je serum, waardoor je huid flink gehydrateerd wordt. Ik vind het ideaal, want het is een heel dun laagje en daarom niet teveel voor mijn gemengde huid.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *