Op = op april | Video

Van de producten in dit artikel neem ik afscheid. Ze zijn op, leeg, klaar om weggegooid te worden. Maar eerst geef ik jullie nog mijn mening!

En het is niet alleen tijd om afscheid te nemen van de inhoud van de doos. Ook de bekende bloemendoos ligt bij het oud papier. Af en toe lekt er eens wat en wordt ook de binnenkant vies. Nu was dit weer het geval en vond ik het tijd om hem weg te doen. Ik spaar mijn opgemaakte producten nu op in een mandje, hopelijk zonder lekkende toestanden.

Balea Inseltraum Douchegel
Heerlijke douchegel. Cheap en ruikt fantastisch.

Balea Abenteuer Lust Douchegel
Same story, Balea douchegels zijn de bom. Dit zijn beide limited editions, maar ze komen deze zomer vast weer met nieuwe geuren die geweldig zijn.

Bilou Doucheschuim Tasty Donut
Ugh, deze ben ik zo zat. Het klonk geweldig, een doucheschuim met de geur van donuts. Alleen ruikt deze niet naar donuts, maar naar het roze glazuur wat ze er wel eens op doen. Chemische aardbeien dus, bah. De eerste keer vond ik hem lekker, maar al snel werd ik de geur zat. Het schuim zelf is wel heel prettig, dus ik ga nog eens een andere geur proberen.

Balea crèmezeep meloen
Een handzeep met de geur van watermeloen. Verder dan de geur weinig bijzonder. Werkt goed, ruikt goed en is natuurlijk heel erg betaalbaar.

Balea Jeden Tag Shampoo Schwungvoll
Deze shampoo is limited edition, maar wat is hij lekker. Ruikt naar tropische vruchten, zoet en fruitig. De shampoo is voor elke dag, dus heel mild. Hij reinigt je haar, meer doet hij dan ook niet.

Balea Pures Volumen shampoo
Ik hou van deze shampoo. De geur, de werking, hij is zo goed! Ik blijf deze absoluut opnieuw kopen.

Balea Soft-Öl Balsam
Een hele voedende balsam voor je huid. Niet zwaar of vettig, maar wel heel fijn en voedend.

Kruidvat Micellair water
Hier hoef ik geen uitleg meer bij te geven toch? Mijn voorraad was in mijn hoofd groter dan in de kast, want dit was toevallig mijn allerlaatste. Oeps, snel weer nieuwe halen!

Demakup Sensitive oogmake-up pads*
Eens gekregen, geprobeerd en weer aan de kant gelegd. Een fijne en zachte manier van reinigen, maar volgens mij wel aan de prijs. Zeker als je twee schijfjes gebruikt, dan ben je in twee weken door een potje heen. Wel ideaal voor op vakantie bijvoorbeeld.

Balance Me Pure Skin Facewash
De geur is vreselijk, heel muf naar rozen. Maar de werking is prima. Hij is zacht voor de huid en reinigt op een prettige manier. Maar door de geur zou ik hem niet fullsize aanschaffen.

Balea Aqua Serum
Heerlijk serum, dat goed hydrateert. Betaalbaar en heel fijn in gebruik, ik blijf ‘m kopen.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors moisturizer
Hier heb ik alweer een nieuwe tube van gekocht en in gebruik. Een basic moisturizer die vooral in de avond heel fijn is. Maakt mijn huid zacht, verzorgt goed.

Essence Instant Matt Fixing Spray
Prima fixing spray, die mijn make-up lang laat zitten. Het formaat is klein, dus ideaal voor op reis of in je toilettas. Maar je bent er daardoor wel snel doorheen. En ook niet onbelangrijk.. hij maakt mijn huid niet mat maar dewy!

Kruidvat wattenschijfjes
De beste wattenschijfjes wat mij betreft, altijd op voorraad.

Chanel Vitalumiere Eclat compact poeder
Een veel te duur poeder, voor wat het is. Ik vind Catrice net zo fijn. Maar ik heb hem al jaren en besloot hem dus maar eens op te maken. Het doosje bewaar ik wel, maar ik weet eigenlijk toch al dat ik de navulling niet ga kopen vanwege de prijs.

Hikari poeder
Deze kwam al stuk aan in de Styletone box. Na alle klachten die ik las besloot ik ze maar niet te mailen en hem zelf te repareren. Met alcohol maakte ik het allemaal weer heel. Of het daaraan ligt of gewoon aan het product zelf, ik vind hem niet fijn. Poederig, veel siliconen, ik vind het gevoel niet prettig.

Smashbox eyeliner*
Een zwarte eyeliner met een zelfslijpende dop. Iedere keer als je de dop erop draait slijpt hij het potlood. Handig, want zo heb je altijd een puntje. Maar het potlood wordt er ook wel heel kwetsbaar van denk ik, want hij is inmiddels afgebroken. Ik kan er niets meer mee, ook niet meer omhoog draaien. Dus rijp voor de prullenbak!

Maybelline Clump Defy mascara
Supermascara, dit is al mijn derde of vierde verpakking hiervan. Geeft volume en maakt mijn wimpers mooi zwart. Maar geeft nooit klontjes, hoeveel laagjes je ook aanbrengt. Gelukkig heb ik er nog een op voorraad.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *