Onze bruiloft! | Let’s Get Married

Precies vandaag zijn we twee maanden getrouwd. Niet normaal hoe snel dat allemaal gaat. Hoog tijd om een artikel te schrijven over onze mooiste dag.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik zal in dit artikel geen foto’s delen van mijn man. Hij wil niet op internet en liever anoniem blijven. Helemaal prima, maar dan snap je waarom je hem niet ziet op de foto’s.

Wij zijn getrouwd op 1 juni 2018 op de prachtige locatie Fort Resort Beemster. De datum was voor ons niet speciaal, geen speciaal jubileum of herinnering. Nu natuurlijk wel! Ruim een jaar vooraf zijn we gaan zoeken naar een locatie en hebben wij diverse opties bezocht. Heel fijn, want je hebt niet overal een ‘ja, hier zie ik mijzelf trouwen’ gevoel. Bij Fort Resort Beemster was het meteen raak, wauw, wat een prachtige locatie! Rustig, ontspannen en alles wordt er tot in de puntjes verzorgd.

Daarna ben ik via de website van The Perfect Wedding verder gaan plannen met hun checklist en budgetlijst. Superhandig. Fotograaf zoeken, videograaf zoeken, per maand de voorbereidingen in orde maken en afstrepen. Zeker de weken er vlak voor zijn druk. De grote dingen zijn allang in orde, maar er moeten ook zoveel last minute dingen gebeuren. Ik had de twee dagen voor de bruiloft vrij van mijn werk, waardoor ik mijn jurk kon halen, nog een spraytan, manicure en pedicure kon nemen en langs de schoonheidsspecialiste kon.

En voor je het weet… is het 1 juni!

Op de dag zelf ging ik al vroeg richting mijn ouders. Daar heb ik mijzelf rustig opgemaakt en later kwam Amber voor mijn haar. De fotograaf en videografen waren er na een tijdje ook, om ook de voorbereidingen vast te leggen. En natuurlijk het ophaalmoment!

Dit is onze bruidstaart, gemaakt door Micha en Diana’s Patisserie. Hij was zo mooi en simpel, maar vooral ook erg lekker.

We aten onder een bedoeΓ―nentent, aan lange tafels. Een grillmenu, waar iedereen tussen het voorgerecht en nagerecht, lekker zelf kon pakken wat hij wilde.

Mijn prachtige boeket! Gemaakt door Bloemenstudio Lia, hij rook zo ontzettend lekker. Met prachtige pioenrozen erin en mooie cappuccino rozen. Kleurde heel mooi bij mijn jurk en hij heeft ook na de grote dag nog een tijd heel mooi in huis gestaan.

Maar ik weet wel waar jullie het meest nieuwsgierig naar zijn… de jurk!Β Hij is van het merk Sincerity en kocht ik bij Fem Weddingshop in Volendam. Mocht je ooit op zoek gaan naar een trouwjurk, ga naar deze winkel! Het lijfje was blushroze, met ivoor kant eroverheen. De rok bestond uit veel lagen tule met allerlei verschillende tinten zoals blushroze, beige en ivoor.

Totaal niet wat ik vooraf in gedachten had, maar ik had geen andere jurk willen dragen. Hij is zo mooi en paste gelukkig nog goed ondanks de zwangerschap.

Een hele bijzonder en mooie dag! Rustig, ontspannen en zoveel liefde. We hebben inmiddels de video’s en foto’s binnen en kunnen daarmee steeds weer even nagenieten.

Liefs Iris

2 Reacties

  1. Caro
    augustus 1, 2018 / 07:02

    Zo mooi allemaal! Het zag er een geweldige dag uit! Dikke proficiat!

  2. Cindy
    augustus 1, 2018 / 07:48

    Je zag er prachtig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *