Omorovicza Queen of Hungary mist | Beauty

Een heel luxe glazen flesje met roze inhoud, je snapt wel dat ik dat graag wil proberen! Ik heb het over de Queen of Hungary mist van het merk Omorovicza.

Hier is hij, het luxe roze flesje. Deze verpakking is limited edition en daarom roze, maar verschilt qua bestanddelen niets van de normale versie. Hij bevat 30 ml, wat een prima hoeveelheid is. De fullsize variant van 100 ml kost maar liefst 65 euro, dat is behoorlijk prijzig als je het mij vraagt.

Het merk Omorovicza is luxe en ik heb gelukkig al een paar producten mogen proberen via de Lookfantastic box. Zelf kopen zou ik namelijk niet doen, door de bedragen. Het merk heeft een eeuwenoud recept opnieuw uitgebracht (wel wat gemoderniseerd uiteraard), dat destijds bedoeld was voor koningin Elizabeth van Hongarije. Het resultaat is een zuiverende en beschermende spray voor je gezicht. Op basis van Hongaars thermaal water, rijk aan mineralen met nog een aantal toegevoegde extracten. Je kunt hem gebruiken voor je make-up, na je make-up of gewoon gedurende de dag om je gezicht op te frissen.

Het flesje is van glas en dus best zwaar, dat voelt al luxe. Een makkelijke spraydop die fijn nevelt. Wel dicht bij je gezicht houden, want heel ver komt de mist niet. Wat mij meteen opvalt is de sterke geur, hij ruikt naar rozen en daar houd ik helemaal niet van. Gelukkig trekt de geur ook snel weer weg en blijf je hem niet nog uren ruiken.

De bestanddelen zijn:

Aqua (Hungarian Thermal Water), Rosa Damascena Flower Water, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Pectin, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Mannitol, Yeast Extract.

Hongaars thermaal water dus, met rozenwater, oranjebloesem, salie, glycerine, appel en nog een aantal extracten. Er zit geen alcohol in, het bevat geen parfum en geen parabenen, dat is positief. Wel kan een gevoelige huid reageren op de extracten, iets om op te letten.

Vind ik de spray het geld waard? Mwah. Ik gebruik een spray graag na mijn make-up om deze te fixeren. Tussendoor opfrissen doe ik eigenlijk nooit, ik vergeet dat. Maar dan ben ik net zo tevreden met mijn Etos fixing spray als met deze mist. Gezien het verschil in prijs is de keuze dan natuurlijk snel gemaakt. Ik vind het een heel luxe product en het is ook absoluut een heerlijke spray. Maar als dit flesje op is, zal ik hem niet nog eens kopen.

Je koopt Omovicza bij diverse webshops zoals Lookfantastic en Cult beauty.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *