Noeran Cosmetics Sensitive Acne Cleanser | Beauty

Afgelopen maand was ik bij de lancering van een nieuw merk, genaamd Noeran Cosmetics. Ik kreeg de Sensitive Acne Cleanser mee om te proberen.

Een speciaal event was het zeker, want ik was voor het eerst als pers uitgenodigd namens Iribella. Ik heb al vaker dit soort dingen gedaan, maar nog niet voor mijn eigen blog. Heel speciaal dus en heel leuk!

In de mail stond dat het om een nieuw merk ging wat betreft huidverzorging. Welk merk het zou zijn, bleef nog een verrassing. Eenmaal op de prachtige locatie zag ik Noeran Cosmetics staan. Helemaal nieuw, ook voor mij. Er waren naast de pers ook veel familie en vrienden aanwezig, wat het nog persoonlijker maakte.

De dame achter het merk gaf een presentatie over de sensitive acne lijn, de eerste die het merk lanceert. Het klonk allemaal heel veelbelovend, maar ik was ook een beetje huiverig. Acne lijn, is dat niet altijd heel uitdrogend? Ik heb dan wel een gemengde huid, acne heb ik niet. Eenmaal aan het proberen was ik om, wat zijn de producten zacht! Niks uitdrogend, maar juist een actief bestanddeel en veel verzorgende ingrediënten eromheen.

noeran1

Aan het einde van het evenement kreeg ik de acne cleanser mee, met een setje mini’s van de dag- en nachtcrème. De mini’s heb ik voor nu even achterwege gelaten, omdat ik net begonnen ben met producten van The Ordinary. Maar daar zit geen cleanser bij, dus dit kwam heel mooi uit met combineren.

noeran2

noeran3

De cleanser zit verpakt in een mooi doosje, met niet meer informatie dan nodig. Ik vind het er luxe uitzien, echt iets wat je in een salon koopt.

Alle verpakkingen van het merk zijn wit, zodat ook mannen deze zonder schaamte in de badkamer kunnen zetten.

noeran5

Noeran Cosmetics belooft dat deze cleanser de poriën schoonhoudt zonder irritatie. De huid zou fris, schoon en comfortabel aan moeten voelen. Het bevat salicylzuur, waardoor je huid gevoeliger wordt voor de zon. Als je de lijn gebruikt, zul je overdag een SPF moeten aanbrengen.

noeran6

Het dopje is handig, je kunt er prima mee doseren. De fles is flexibel, je kunt erin knijpen.

noeran4

Hier zie je de bestanddelen. Als eerste water, daarna aloë vera en benzoyl peroxide. Maar ook kokosolie, amandelolie, shea butter en glycerine. De werkende ingrediënten worden heel mooi in balans gehouden door voedende en verzorgende bestanddelen. Als laatste parfum, de cleanser ruikt dan ook heerlijk luxe.

noeran7

noeran8

De substantie zie je hierboven op mijn hand. Een crèmige cleanser, vergelijkbaar met een milk. Het is zuinig in gebruik, je hebt maar een beetje nodig. Het smeert makkelijk uit en voelt heel fris aan.

Na gebruik is mijn huid niet rood of geïrriteerd. Wel zacht en schoon. Mijn huid is niet per se veel meer zuiver geworden van deze cleanser, omdat ik geen last heb van acne. Wel heb ik veel verstopte poriën in de vorm van mee-eters rondom mijn neus. Die zijn iets minder geworden door deze cleanser, waar ik absoluut heel blij mee ben!

De producten van Noeran Cosmetics shop je in hun eigen webshop. De Sensitive Acne Cleanser kost €30,00 per stuk.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *