Nieuw Leven

Nieuw Leven is een boek uitgegeven door een instagrammer. En hoewel dat niet per se veelbelovend klinkt is het alles behalve dat!

Ik ben nooit zo van de boeken en spullen uitgegeven door influencers. Ik ben fan van de Structuurjunkie spullen en ik heb ooit jaren geleden het eerste boek van Mascha gekocht. Maar verder, boeien die boeken mij niet per se zo. Maar voor het boek van Lois Kruidenier maakte ik graag een uitzondering. Ze kan prachtig schrijven over het moederschap, dus dit moest wel een goede aankoop zijn.

De eerste druk is inmiddels zelfs uitverkocht, dat zegt al genoeg. Het boek Nieuw Leven is een verzameling van allerlei verhalen en korte teksten over het moederschap. Allen geschreven in het eerste jaar van Lois als moeder. Ze zijn rauw, eerlijk en ontzettend mooi. En ja, ik herken er veel in. De enorme liefde die je voor je kleintje voelt. De waardering voor je eigen moeder, die nu alleen maar meer wordt. De verwondering, maar ook de angst dat er iets met je kleintje gebeurt.

Ik heb het zitten lezen met een lach en een traan. Prachtig geschreven, de mooie woorden raakten mij zeker. Binnen een paar dagen had ik het uit en ik zet deze zeker in de kast om nog eens te lezen.

Je koopt het boek voor €15 exclusief verzendkosten via loiskruidenier.nl. Heel gemeen, maar op dit moment is hij uitverkocht. Er komt een tweede druk, dus je kunt hem binnenkort weer bestellen als je dit wilt.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *