New in: natuurlijke beautyproducten

De zoektocht naar de perfecte natuurlijke deo gaat door, ik bestelde op aanraden van een vriendin een aantal dingen bij Leven Zonder Afval.

Geen aluminium meer in mijn deo, dat heb ik vorig jaar besloten. Maar de perfecte deo, die heb ik nog niet gevonden. Vriendin Renée tipte mij om die van Leven zonder afval te proberen, dus daar nam ik eens een kijkje.

Ze verkopen er ook de zepen van Helemaal Shea, die ik graag wilde proberen. Dus daar was al snel mijn eerste bestelling, een klein potje deo, twee haarzepen en een baby & kids zeep.

Op dit moment ben ik de Monoï de Tahiti haarzeep aan het testen, die bevalt tot nu toe goed. Mijn haar voelt altijd anders na het wassen met een shampoobar vergeleken met een vloeibare shampoo. Even wennen weer, maar de geur maakt alles goed.

De deodorant heb ik ook al geprobeerd en helaas ben ik er overgevoelig voor. Dat gebeurt niet vaak, maar helaas heb ik pech. De baking soda die erin zit irriteert mijn huid zo heftig, dat ik hem niet meer kan gebruiken. De webshop heeft een super service en ik mag een andere deo uit hun assortiment proberen, heel erg lief. Dit potje heb ik aan mijn vriendin gegeven, want bij haar werkt hij wel fantastisch.

Binnenkort kun je een review lezen over de haarzepen, als ik ze beide wat langer gebruikt heb!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *