New in: natuurlijke beauty

In mijn zoektocht naar natuurlijke cosmetica en duurzame alternatieven kom ik prachtige producten tegen, zoals deze!

De komende tijd ga ik deze producten uitgebreid testen, zodat ik er een review van kan maken voor Iribella. Soms doe ik dat uiteindelijk toch niet, omdat het product niet bevalt of niet zo bijzonder is. Daar kom ik tijdens het proberen natuurlijk pas achter.

Pukka Tulsi Clarity thee
Een nieuwe soort thee van Pukka (nouja, een nieuwe naam is het eigenlijk). Dit doosje is nog de oude verpakking, maar inmiddels is hij vernieuwd. Een thee die zorgt voor helderheid en rust. Met drie soorten tulsi erin, een kruidensoort die ook bekend staat als heilige basilicum.

We Love natural deodorant
Een deodorant die zowel natuurlijk van binnen is, als van buiten. De verpakking is van karton, dus je houdt geen plastic over als hij op is. Ideaal en de geuren zijn ook heerlijk. Je kunt uit een stuk of zes geuren kiezen, waaronder deze poederige geur Sweet Serenity

Lavera deodorant
Nog een natuurlijk merk, Lavera. Ik kende het alleen van naam en deze deo is het eerste dat ik ervan probeer. Ik ben gek op mijn Salt of the Earth deo, maar die laat een donkere kring achter onder mijn oksel. In de winter geen probleem, maar voor de zomer hoop ik toch wel een andere deo gevonden te hebben die dit niet veroorzaakt.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *