New in: Armbandjes van edelsteen

Sinds een tijdje ben ik weer helemaal weg van edelstenen. En hoe gaaf is het dan om een armbandje van edelstenen te dragen?

Vroeger, heel vroeger, verzamelde ik edelstenen. In van die plastic dozen met vakjes en dan een briefje met de naam erbij. Ik ging zelfs naar mineralenbeurzen, om stenen te bekijken en soms te kopen.

Nu jaren later, vind ik ze weer helemaal leuk. En niet om te verzamelen, maar ook om de werking die ze hebben. Grappig vind ik het, dat ik nog zoveel namen van stenen weet.

Naast mijn zoutlamp liggen een aantal stenen. Onder andere een cluster van Amethist, een ruwe bergkristal en een rozenkwarts. Je kunt stenen ook dragen als hanger aan een ketting, of met een veiligheidsspeldje als hanger aan je beha. Dan liggen ze op je huid en werken ze optimaal. Maar ook verwerkt in oorbellen en ringen zijn ze prachtig en dicht op je lichaam. Ik kocht vorige week twee armbandjes met edelstenen, en had er ook al een aantal.

Dit zijn armbandjes met de stenen Hematiet (de donkere) en Pyriet (de groenige). De kralen zijn 6 mm groot en kunnen heel gemakkelijk bij elkaar of met andere armbandjes gecombineerd gedragen worden.

Pyriet: Pyriet is een inzichtgevende steen. Het bevordert zelfkennis, haalt verdrongen herinneringen naar boven, bevordert inzicht in de oorzaak van schadelijke situaties of van ziekte en symptomen.

Hematiet: Hematiet is een aardende, zuiverende en beschermende steen. Het vergroot het zelfvertrouwen en de eigenwaarde en vermindert zorgen en stress.

Je koopt ze bij diverse webshops. Ik heb ze uiteraard bij de webshop van mijn moeder en zusje gekocht, Lief en Leer. Ze hebben er nog veel meer, ook van prachtige natuurstenen. Neem zeker een kijkje als je ook armbandjes met edelstenen wilt dragen! Mijn zusje verpakt ze in als een feestje en je krijgt er vaak ook een cadeautje bij.

Naast armbandjes verkopen ze ook prachtige andere armbanden, ringen, sleutelhangers en hele gave nieuwe tassen. Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb πŸ˜‰

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *