Neil’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

Een multifunctionele balsem, altijd handig. Het is 99% natuurlijk en ideaal voor ruwe en droge plekjes door het koude weer.

Het merk is niet erg bekend, maar deze balsem is zeker een populair product. Je koopt het in Nederland bij de (web)winkel Cosmania. De beauty balm is multifunctioneel, daar hou ik wel van. Je kunt het gebruiken als reiniger, masker, exfoliant, moisturizer, lippenbalsem, voetenbalsem en nog veel meer.Β 

De balsem zit in een klein blauw potje. Je hebt twee formaten, deze travel size en een grote pot van 50 ml. Met zo’n kleintje doe je al erg lang, maar als je het voor veel doeleinden gebruikt is zo’n grote versie in verhouding goedkoper.

De balsem zelf is vergelijkbaar met boter. Hard, maar zodra je het aanraakt smelt het. Het is behoorlijk vettig en je hebt dan ook maar een heel klein beetje nodig. De geur is kruidig, maar ik ruik ook wel rozen.

Bestanddelen:
Wild rose seed oil*, Jojoba seed oil*, Beeswax*, Shea butter*, Hemp seed oil*, Starflower seed oil*, Geranium flower oil*, Rosemary leaf oil*, Frankincense oil, Palmarosa herb oil*, Patchouli leaf oil*, Ascorbyl palmitate, Tocopherol, Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.*Organically produced ingredient.

Je ziet op de lijst al al die oliΓ«n staan, vandaar de substantie. Maar ook shea butter, dat weer lekker smeert en goed voedt.

Zelf gebruik ik de balsem als lippenbalsem en voor droge plekjes. Als reiniger heb ik andere favorieten en als masker of creme vind ik hem echt te vet voor mijn huid.

De travel size bevat 15 gram en kost €17,50. De fullsize bevat 50 gram en kost €53,50.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *