Nature Box Shampoobars

Een shampoobar is superhandig, het scheelt plastic en het is makkelijk in gebruik. Ik probeerde deze nieuwe shampoobars van Nature Box.

Waar ik vroeger heerlijk door een drogist kon struinen op zoek naar fijne, nieuwe producten, kijk ik er nu nauwelijks meer naar. Ik kon nieuwe producten veelal online tegen en mijn blik is meer gericht op babyproducten. Alleen in de DM vind ik dat nog fantastisch, maar daar kom ik dan ook maar een keer per jaar.

Ik liep van de week het Kruidvat in en mijn oog viel op de shampoo’s. Ik zag doosjes met shampoobars en daarom besloot ik even te gaan kijken. Je komt die in de drogist maar weinig tegen, dus mijn nieuwsgierigheid was gewekt.

De shampoobar weegt 85 gram en zou net zo lang meegaan als 2 flessen shampoo van 250 ml. Een fijn idee dat je hierdoor minder plastic gebruikt. Ook makkelijk mee te nemen op vakantie, want het is niet vloeibaar.

Avocado-olie versie
Amandelolie versie

De bestanddelen van de shampoobars zie je hierboven. Er zit wel parfum in, ik weet niet of dit natuurlijk of synthetisch is. Behalve de toegevoegde amandel of avocado-olie is er geen verschil, ik merk dit ook niet in de werking van de shampoobars.

In gebruik zijn ze heel makkelijk. Je maakt ze nat tussen je handen en het schuim dat eraf komt gebruik je als shampoo. Zelf wrijf ik met de shampoobar zelf over mijn haar, dat vind ik prettiger. Het schuimt goed, maakt goed schoon en is heel zuinig in gebruik. Ik krijg er ook echt volume van, heerlijk! Mijn haar is na het wassen wat stugger, maar nog wel makkelijk doorkambaar. Als mijn haar droog is voelt het heel luchtig en licht aan.

De shampoobars kosten €6,99 per stuk en zijn te koop bij de drogist. Ze zijn deze week in de aanbieding bij Etos en Kruidvat!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *