Morphe Highlighter | Beauty

Zo dat is lang geleden! Zowel een review over een highlighter als dat ik het überhaupt draag. Maar deze is dan ook wel heel mooi!

Een simpel doosje, ik hou er wel van. Morphe ken ik vooral van naam, ik heb er geloof ik nog nooit wat van geprobeerd. Deze highlighter zat in de Lookfantastic box van een paar maanden geleden en heeft een plekje veroverd in mijn toilettas.

Het is een vrij simpel doosje, echt heel stevig komt het niet over. Het is de kleur Spark, een perzikkleur met gouden shimmer. Draagbaar voor veel huidtinten, van heel licht tot wat meer getint. Ik moet bekennen dat ik weinig meer varieer met make-up, ik heb mijn favorieten en daar blijf ik vaak bij. Een highlighter vind ik prachtig, maar zat al een lange tijd niet meer vast in mijn toilettas. Deze nu wel, ik gebruik hem al de hele maand elke dag.

Hier zie je de kleur goed, al is hij hier wel heftig aangebracht. Hij is erg gepigmenteerd, een aantippen met je kwast is al voldoende. Je zou hem op die manier ook kunnen gebruiken als oogschaduw, er komt lekker veel kleur en glans vanaf.

Beetje jammer van de full face foto, je ziet hem amper. Van dichtbij zie je hem een stuk beter. Ik heb hem dan ook subtiel aangebracht, ik hou niet van een heel opvallende highlighter. Als het licht erop valt zie je het absoluut!

Gedurende de dag blijft hij redelijk netjes zitten. Ik fixeer hem met een poeder en met een spray. Aan het einde van de dag is hij wel redelijk verdwenen, maar een werkdag houdt hij wel vol.

De fullsize versie bevat 8 gram en zit in een mooier en steviger doosje. Deze versie bevat 3 gram en zou dan een soort probeerversie moeten zijn. Met 3 gram kom je alsnog een heel eind en ik vind het dan ook geen probleem. Voor de fullsize versie van 8 gram betaal je €16,45. Je koopt Morphe bij diverse webwinkels.

Liefs Iris


1 Reactie

  1. april 20, 2019 / 04:16

    Oh wauw! Deze highlighter is echt heel mooi idd 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *