Moroccanoil Treatment

Een cultproduct, deze Moroccanoil treatment. Een hele tijd heel populair geweest, iedereen moest het hebben. Ik gebruikte het na jaren weer eens!

Meteen ga ik jaren terug in de tijd. De geur, heerlijk, ik gebruikte dit in de jaren dat ik al mijn geld spendeerde aan beautyproducten. Stond het op een beautyblog, dan stond ik dezelfde week nog in de winkel of lag het in mijn online mandje.

Moroccanoil was ook zo’n merk. Duur, luxe en het zou fantastisch werken. Ik heb het een tijdje gebruikt en was er inderdaad heel tevreden over. Maar er is zoveel keuze, dat ik op een gegeven moment ook andere producten ben gaan gebruiken. Ik kreeg deze een tijd terug in de Lookfantastic box en wilde het graag weer eens gebruiken.

De treatment van Moroccanoil is een olie, bedoeld om je haar te verzorgen en beschermen. Je gebruikt het na het wassen in de puntjes van je haren en eventueel als finishing touch tegen pluizig haar na het stylen.

Als je het flesje opent ruik je direct de warme geur, kruidig. Ik vind het heel lekker, het is niet de luxe kappersgeur die je verwacht.

In gebruik is het zuinig, je hebt maar een klein beetje nodig. Less is more, want als je teveel gebruikt heb je vette lokken. Je doet daarom een eeuwigheid met een flesje, dan valt de prijs relatief wel weer mee.

Door de siliconen die erin zitten legt het wel een laagje om je haar, dus je moet een shampoo met sulfaten gebruiken om dit er weer uit te krijgen. Dit kan een nadeel zijn, als je dit liever niet doet. Verder zit er verzorgende arganolie en lijnzaadolie in, ideaal voor droog haar. Ook parfum staat op de lijst, hier kan je gevoelig voor zijn.

Het is een heerlijk haarproduct, duur, maar wel fijn en zuinig. Niet per se natuurlijk, door de siliconen. Wil je een natuurlijkere optie, kies dan voor 100% arganolie bijvoorbeeld.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *