Mom beauty favorieten

Jaren geleden maakte ik elke maand een blog met mijn favorite producten, nu een keer een blog met mijn mom favorites!

Want ja, ontkennen dat hier toch wel heel wat veranderd is kan ik niet. Ik heb absoluut nog mijn favoriete producten, maar echt niet meer vijf nieuwe per maand. Op dagen dat ik werk draag ik nog een full face make-up, maar op dagen dat ik thuis ben vaak alleen mascara.

Dus voor mijn mama-dagen zijn dit mijn favoriete producten!

Mijn gezicht reinig ik sowieso eerst met de Image Ormedic cleanser, mijn favoriete cleanser van de laatste tijd.

Daarna breng ik een oogcrème aan. In dit geval de The Ordinary Caffeine Solution. Echt een verzorgende crème is het niet, maar dit werkt wel echt fantastisch tegen wallen en vocht onder je ogen. Kost maar €6,70 bij Douglas en je doet wel een jaar met zo’n flesje.

Daarna een serum, op dit moment de Glow Booster van Kruidvat. Het Hema serum en Balea Aqua serum zijn ook heel fijn, niet te zwaar voor overdag. Deze booster bevat glittertjes, dus het geeft je een soort glow op je huid.

Mijn skincare sluit ik af met een dagcreme. Ik ontdekte vorige zomer de Image Prevention moisturizer en deze gebruik ik sindsdien elke dag. Hij is voedend, maar ik vind niet dat ik er erg van ga glimmen. Bevat SPF50, maar er is ook een variant met SPF30 en een matterende versie.

Mascara draag ik bijna dagelijks, of ik nu werk of niet. Dit is een oude favoriet die ik afgelopen zomer weer insloeg. Niet in Nederland te koop helaas, maar Etos heeft ook hele fijne mascara’s die budgetproof zijn. De L’Oreal Voluminous mascara is niet duur en doet het prima, ik koop hem niet voor niks voor de zoveelste keer opnieuw.

Nog zo’n oude favoriet is deze Catrice Liquid Camouflage concealer. Ik gebruik hem al jaren en heb er altijd een op voorraad. Dekt goed, blijft goed zitten, maar ziet er niet uit als een dikke laag onder je ogen.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *