Mini’s mix review | Beauty

Mini’s, je kunt er niet genoeg van hebben. Of toch wel? Ik heb er stiekem veel te veel, dus stop ik er een paar bij elkaar in een review.

Mini’s en samples vind ik altijd lastig met reviews. Soms bevallen ze prima, maar dan is het net niks op foto’s of kon ik het maar te kort testen. Ik besloot daarom 3 mini’s samen in een review te stoppen.

Het gaat om het Noabay Recovery masker, de Emma Hardie revitalising cream en het Balance Me Vitamine C repair serum. Alle drie ontvangen in de Lookfantastic box.

Niet alleen van mini’s, ook van maskers heb ik behoorlijk veel. Ik maak er geen tijd voor om ze te gebruiken, terwijl het zulke heerlijke me-time is. Dit maskertje is een hele fijne. Een lichte substantie, wordt niet hard. In een tube, zodat je er vaker mee vooruit kan en gericht op het voeden en laten bijkomen van de huid. Vochtinbrengend dus, ideaal nu het buiten alweer kouder aan het worden is.

Noabay gebruikt vooral natuurlijke bestanddelen en is verder cruelty free. Als je een hele gevoelige huid hebt kun je reageren op alle extracten, even proberen dus.

Balance Me is een merk waar ik al vaker producten van geprobeerd heb. Ook een merk dat vooral natuurlijke bestanddelen gebruikt. Dit ruik je vaak , ze hebben een kruidige geur. Dit serum is herstellend voor de huid. Het bevat hyaluronzuur en is verder heel licht. Perfect onder een crème en daarom geschikt voor veel huidtypes. Maar ook hier, door de extracten die er gebruikt zijn kan hij minder geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Als laatste de crème van Emma Hardie. Hij is inmiddels op, maar ik vond het niet heel bijzonder. Het merk is vooral bekend van de cleanser, maar maakt ook andere producten. De crème is vrij ‘vol’ en voedend. Ik vond hem fijn als nachtverzorging, maar te vet voor overdag.

Bij de bestanddelen zie ik alcohol en parfum staan, dat is een beetje jammer.

Alle drie de merken zijn te koop via Lookfantastic.com. Het serum kost 37,45 voor 30 ml. en de crème kost €65 voor 50 ml. Het masker kon ik op de site niet vinden, maar is wel in andere webshops te koop voor €23,49 per 75 ml.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *