Mijn visionboard voor 2020

Een traditie die ik al jaren volhoud, een visionboard maken in de laatste week van het jaar. Dit is mijn creatie voor 2020!

Met een visionboard kun je je wensen en doelen visueel maken. Je duikt even in je eigen bubbel om in allerlei tijdschriften, op internet en andere plekken op zoek te gaan naar plaatjes en teksten die je aanspreken en die jouw doelen goed weergeven.

Na het knippen en plakken zet je je visionboard op een plek neer in huis, waar je elke dag komt. Elke keer als je ernaar kijkt ben je weer even met je doelen bezig en blijven ze in je gedachten. Niks vergeten, je kijkt er elke dag bewust of onbewust even naar.

Als ik naar mijn creaties van vorige jaren kijk is er veel van uitgekomen. Ik vind het ook heel therapeutisch om ermee bezig te zijn. De dagen tussen Kerst en oud & nieuw zijn daar ideaal voor. Je sluit het jaar af en kijkt met een frisse blik vooruit. Ik vind het fijn om dat niet alleen letterlijk te doen, maar ook in mijn hoofd.

Over mijn doelen en wensen heb ik al een artikel geschreven. Daarin kon je lezen dat ik vooral bewust(er) leven als doel heb. Dankbaar zijn voor wat ik heb, aandacht voor mezelf en de mensen om mij heen. Ik heb dit geprobeerd te vangen in plaatjes en woorden voor op mijn visionboard. Dit is ‘m geworden!

Maak jij een visionboard?

Liefs Iris

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *