Mijn favoriete spelletjes van dit moment

Tijdens de feestdagen worden er hier in huis veel spelletjes gespeeld. We hebben een aantal nieuwe favorieten ontdekt!

Vanuit mijn jeugd was dit al zo, puzzelen en spelletjes spelen tijdens de feestdagen. Ik doe het nog steeds en heb inmiddels een flinke verzameling gezelsschapsspellen. Dit zijn mijn favorieten:

Triominos
Een spel met allemaal driehoekjes, die je aan elkaar puzzelt. Simpel, maar altijd goed.

Beverbende
Dit spel kocht ik afgelopen jaar voor een paar euro bij Kruidvat. Bij dit kaartspel heb je je kaarten blind voor je en is het de kunst om kaarten met de laagste cijfers te verzamelen. Het is een snel spel en verslavend leuk!

Regenwormen
Ik won dit spel met dobbelen, maar het is zo leuk dat de gever het inmiddels ook al voor zichzelf gekocht heeft. Zoveel mogelijk wormen verzamelen door een hoog getal te dobbelen. Ook dit spel duurt niet lang, dus fijn als je meerdere spellen wilt spelen op een avond of even snel een spelletje tussendoor wilt doen.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *