Mijn favoriete edelstenen

Edelstenen, ik heb er heel wat. Maar tussen al die exemplaren zitten ook zeker een aantal favoriete stenen.

Roze amethist
Een prachtige nieuwe soort edelsteen, nog maar net ontdekt. Hij heeft dezelfde eigenschappen als een amethist, maar is nog wat effectiever en zachter. Het is zo’n mooie steen, ik kan hier echt van genieten.

Bergkristal geode
Een joekel van een geode, de ene helft ligt op mijn beautykast, de andere helft in de slaapkamer op de vensterbank. Een bergkristal is een steen die iedereen wel zou moeten hebben. Hij maakt helder, zuivert en zorgt voor rust. Zeker zo’n geode is prachtig om te zien.

Edelsteenhangertjes
Echt mooi om te zien zijn ze niet, maar ik gebruik deze wel heel veel. Vooral de mosagaat, die draag ik de laatste tijd elke dag.

Heb jij edelstenen in huis?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *