Mijn doelen voor de maand mei

Doelen stellen, het helpt mij om af en toe even terug te kijken in de maand en focus te houden.

Voor het hele jaar, heb ik doelen voor mezelf. Maar mijn ervaring is dat het al snel verwatert. Ik zag de tip voorbijkomen om per kwartaal of per maand doelen te stellen. Door af en toe even door mijn notitieboekje te bladeren word ik weer herinnerd aan mijn doelen, het houdt me scherp.

Dat doe ik al een aantal maanden, de ene keer meer succesvol dan de andere. In april was een van mijn doelen namelijk een zomervakantie boeken.. Dat gaat voorlopig even niet gebeuren natuurlijk.

Voor mei zijn dit mijn doelen:

Meer bewegen
Mijn wekelijkse yogales valt weg en ik wandel ook minder met de mini. Superstom en dat wil ik veranderen. Ik sport sinds vorige week thuis en dat voelt toch wel goed (zegt iemand die altijd beweert allergisch te zijn voor sporten). Het sporten en langere stukken wandelen, zou ik deze maand graag willen doen.

Mijn blogritme weer oppakken
De rust om wekelijks aan mijn blog te werken mist de laatste weken. Ik heb een hele lijst met onderwerpen waar ik uit kan kiezen, maar toch mist de inspiratie om te gaan schrijven. Ik wil dit weer oppakken, want bloggen is veel te leuk en met de vakantie moet het vast gaan lukken.

Beter zorgen voor mezelf
Deze heeft dan weer met nummer 1 te maken. Door meer te bewegen, raak ik vanzelf in de flow om dan ook gezonder te eten. Win-win! De yogalessen online volgen of mediteren zou ook wel heel fijn zijn deze maand.

Eindelijk dat boek eens uitlezen
Ken je dat, een boek dat te goed en interessant is om weg te leggen, maar waar je toch maar moeizaam doorheen komt. Ik lees nu het boek ‘onvoorwaardelijk ouderschap’, waar ik zoveel van leer, maar ook met veel theorie erin verwerkt. Het leest daarom wat langzamer, hopelijk lees ik het deze maand uit en kan ik weer lekker verder met mijn boekenchallenge.

Waar zou jij over willen lezen op Iribella?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *