Mijn doelen voor 2019 | Persoonlijk

Aansluitend op mijn visionboard voor 2019 schrijf ik voor mijzelf ook doelen op. Wat wil ik nog meer voor het komende jaar?

Het is natuurlijk niet heel origineel door ze begin januari op te schrijven. Maar door alle anderen die doelen delen, raak ik zeker wel geรฏnspireerd om dit ook te doen. Een soort stok achter de deur ook!

Meer vega eten
We eten hier in huis vaak vlees, dat kan best een beetje minder. Ik wil graag proberen om meer vegetarische gerechten te maken en wat te minderen met vlees.

Op de lijn letten
Tijdens mijn zwangerschap viel het met de kilo’s erg mee. Maar de kilo’s die eerst vooral baby waren, zijn dat nu niet meer. Er mag wel wat af na alle pepernoten, chocolade en lekkere dingen. Weight Watchers heeft mij eerder heel goed geholpen, ik wil die lijn weer gaan oppakken.

Minder shoppen
Zegt Iris dit nu echt? Yes! Ik hou wel van shoppen, dat weten jullie. Met een baby erbij moet ik echter minder shoppen voor mijzelf en meer voor de mini. Luiers zijn niet goedkoop en na de uitzetlijst voor na de geboorte, moet er nog een hoop worden aangeschaft naarmate hij ouder wordt. Dus minder kopen, ik heb namelijk al zoveel. Het gaat goed met het opmaken van beautyproducten, maar er is de laatste tijd weer veel bij gekomen met adventskalenders, boxen en sale bestellingen. Voorlopig heb ik dus even niks nodig en mag de rem erop.

Tijd met mijn gezin
Heerlijk, lekker thuis keutelen en samen zijn. Ik wil graag wat vaker met zijn allen de deur uit, een keer een nachtje weg samen en genieten van mijn gezin. Het is zo cliche, maar het gaat allemaal zo snel.

Meer water drinken
Vrij simpel zo je zeggen, maar dat valt toch vies tegen. Ik drink overdag te weinig water, omdat ik het vaak gewoon vergeet. En hoe vaak ik mij dit al heb voorgenomen, ik hoop nog steeds dat het mij een keer lukt. Flesjes mee naar mijn werk en steevast een glas water op tafel, nu nog opdrinken. Ik hoop dat het mij meer energie gaat geven, altijd fijn.

Ritme aanhouden
Met een baby kom je vanzelf wel in een ritme gelukkig. Maar dit is iets waar ik zelf nooit zo goed in ben. Ik ben goed in te laat gaan slapen, te lang doorwerken en soms net even over mijn eigen grens gaan. Waar ik in het huishouden een heel goed ritme heb, ben ik er in de zorg voor mijzelf wat minder goed in. En ja, wel essentieel, een moeder die niet op omvallen staat. Werk aan de winkel dus!

Heb jij specifieke doelen voor de komende tijd?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *