Mijn boeken wishlist

Eindeloos is hij, er staan meer dan 50 boeken op! Elke keer als ik ergens een boek tegenkom dat ik wil lezen, zet ik hem er gelijk op.

Mijn lijstje, dat ik bijhou bij Bol, bevat nu 56 boeken, behoorlijk wat. Ik ga jullie niet mijn hele lijst hier laten zien, ik wil nog wel wat lezers overhouden natuurlijk. Als ik door mijn lijstje scroll, kan ik drie categorieën noemen. Ik laat per categorie een aantal boeken zien die ik graag wil lezen.

Kookboeken
How I love kookboeken! Ik heb zo mijn favorieten, waar ik regelmatig uit kook. Als daar een nieuwe variant van uitkomt, komt hij eigenlijk meteen op mijn lijstje. Zo ook het tweede boek van Laura’s Bakery, haar nieuwe kinder bakboek en het nieuwste boek met zoete recepten van Lekker en Simpel.

Boeken over opvoeden
Dat is wel echt een mamading, boeken lezen over opvoeden. Ik lees ze graag, sinds de geboorte van onze mini. Wel vaak met een bepaalde insteek, ik ga voor een onvoorwaardelijke en zo natuurlijk mogelijke opvoeding. Hier een kleine greep uit alle boeken die ik hier nog over wil lezen.

Persoonlijke ontwikkeling
Spiritualiteit, jezelf ontwikkelen, I love it! Van het eerste boek heb ik ook al de ‘Leven met de sterren’ versie in huis, maar nog niet gelezen. Eckhart Tolle schijnt wel pittig te zijn, maar ook erg waardevol.

Heb jij nog aanraders voor mij??

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *