Mijn adventskalenders voor dit jaar…

Dit jaar heb ik twee adventskalenders voor mezelf, een van Rituals en een met edelstenen. Ik kan niet wachten!

Mijn adventskalenders voor dit jaar. Twee jaar geleden begon ik ermee, toen bestelde ik de Lookfantastic adventskalender. Een prachtig groot ding, vol beautyverrassingen. Vorig jaar vond ik hem niet zo en koos ik voor die van Rituals. Dit jaar was dit weer het geval, en wel de luxe versie dit keer.

De 2d kalender van Rituals had ik vorig jaar. Een platte boom, die je uitvouwt en that’s it. Deze kalender kost â‚Ŧ49.95 en is wat toegankelijker. Dit jaar heb ik de 3d versie, een uitvouwbare boom, waar je pakjes in hangt. Deze kost â‚Ŧ89.95, een stuk duurder. Ik kon hem met 20% korting kopen via een vriendin van mijn zusje, dat scheelt behoorlijk.

De edelstenen kalender heb ik dit jaar voor het eerst. Ik kende het nog niet, vind het zo’n leuk idee. Via Edelstenenfee bestelde ik er een, ze zijn ook via andere webshops te koop.

De kalender is plat, ongeveer net zo groot als een a4-tje en rammelt heerlijk. Op de achterkant kun je de inhoud al lezen, dus helaas voor mij geen verrassing meer. Een aantal stenen heb ik al, maar een flink aantal ook nog niet. Het zijn niet de allerduurste stenen en het zijn stommelstenen, dus van klein formaat. Prima om je verzameling mee te beginnen of uit te breiden. Ik betaalde er â‚Ŧ24,95 voor.

De Rituals kalender zit in een enorme gouden cadeauverpakking. Op de achterkant staat wat erin zit, dus ik heb hem tot het maken van de foto’s verstopt, zodat ik niet kon kijken. Als je de doos opent zie je de kartonnen boom en heel veel pakjes. Deze zet je volgens de aanwijzingen in elkaar, het spreekt erg voor zich.

Eenmaal in elkaar ziet hij er zo uit. De lampjes vind ik een leuke toevoeging, staat gezellig zo. Wat mij wel erg tegenvalt zijn de cadeautjes die geen touwtje hebben en dus nergens aan kunnen hangen. Er zaten ook een aantal doosjes tussen die niet dicht waren, waardoor de inhoud al zichtbaar was. Beetje slordig, zeker voor dat bedrag. De doosjes zonder touwtje liggen er dus nu maar naast.

Het is een enorm ding, hij staat bij mij nu op mijn ‘beautykast’ in de extra slaapkamer. Dan staat hij niet pontificaal in de woonkamer en ook niet ergens verstopt. Ik sta mij daar elke dag op te maken, dus ik vergeet het dan ook niet. De hele bovenverdieping ruikt inmiddels naar Rituals, hmm!

Als jullie het leuk vinden, maak ik na december een artikel met de inhoud van de kalenders en wat ik ervan vond. Let me know!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. VWillemse
    november 18, 2019 / 10:53

    Oh ben wel heel benieuwd inderdaad wat je er van vond en sowieso wat er in zit 😂
    Ik ben zelf niet zo van dit soort kalenders (of er moet er ÊÊn van Tony Chocolony zijn) want veel van de mini’s gebruik ik nooit.
    Maar ik vind het wel heel super leuk om de unboxing ervan te zien altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *