Mexx Summer Is Now | Review

Zomergeuren, ik ben er gek op! Bij de Rossmann in Duitsland scoorde ik deze limited edition van Mexx. Een heerlijke geur en ook nog eens budgetproof. Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook als cadeautje.

Medeblogger Roxanne tipte me over dit parfum en daarna zette ik hem op mijn wishlist. Zij laat regelmatig reacties achter en dat vind ik ZO lief! Ze weet goed wat mijn smaak is en die tip was geweldig. Ik zocht de geur op en stopte hem eigenlijk direct in mijn mandje, lekker!

Mexx maakt geuren voor vrouwen en mannen, voor een klein prijsje. Je koopt het merk bij de parfumerie, maar ook bij de drogisterij. Ik moet zeggen dat dit de eerste keer is dat ik een geur van het merk koop. Summer is now is de zomereditie van Mexx, deze is tijdelijk verkrijgbaar.

De geur is een eau de toilette, wat minder geconcentreerd dan een eau de parfum. Het doosje is wit met paarse details. Ik vind het helemaal niet goedkoop ogen, super!

Dit is dan wel weer goedkoop, vind ik. Dun karton met een plastic binnenkant. Dit heeft Mexx waarschijnlijk gedaan om het doosje groter te doen lijken, want een flesje van 20 ml is natuurlijk klein. Maar erg vind ik het niet, ik gooi het doosje toch meteen weer weg.

Het flesje is klein, maar door de vorm niet instabiel.

De geur is fruitig, zomers en een tikje zoet. Als ik hem net op heb ruik ik vooral fruit, naarmate ik hem langer draag wordt hij wat minder zoet en juist bloemiger. Het is geen kinderlijke geur vind ik, maar juist een hele frisse en lichte geur voor overdag.

Topnoten: peer en ananas
Hartnoten: magnolia, fresia en pruim
Basisnoten: sandalhout en musk

Mexx Summer Is Now kost €9,49 voor 20 ml en is verkrijgbaar bij Rossmann en DM in Duitsland, maar ook bij de DIO drogist en diverse Nederlandse webshops.

Liefs Iris

4 Reacties

  1. augustus 15, 2016 / 07:13

    Dat is zeker een koopje! Ik ben echt heel erg benieuwd naar de geur.

  2. augustus 15, 2016 / 12:27

    De geurnoten lijken me echt heerlijk, zeker dankzij de ananas. Hopelijk kom ik hem eens ergens tegen!

  3. augustus 15, 2016 / 23:38

    Ahhhhh, dank je wel voor de lieve woorden! Ik ben echt DOL op deze geur! Ik kwam deze van de week bij DA tegen voor menige euro meer. Got to love DM he 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *