Mellow Lipstick Madness | Review

In de Lookfantastic box van december ontving ik deze lipstick van het merk Mellow. Madness is een prachtige matte rode kleur, die ik vandaag aan jullie laat zien.

Het merk zelf kende ik nog helemaal niet. Best bijzonder als beautyliefhebber! De verpakking is van zacht karton en de lipstick voelt luxe aan. Ik stond te trappelen om hem te proberen.

De vormgeving vind ik heel mooi, het is clean en luxe. Het merk komt uit Nieuw Zeeland en is vrij van parabenen, niet getest op dieren en bevat geen dierlijke bestanddelen.

De lipstick zelf heeft dezelfde vorm als die van MAC. Gouden details en hij voelt kwalitatief prima aan.

De vorm van de lipstick is schuin afgesneden, met een punt. Ik vind dit de meest prettige vorm, want je kunt er precies mee werken. Al slijt de punt na veel gebruiken vaak wel weg. Het merk staat in de lipstick gedrukt, een leuk detail.

Hier zie je een swatch, die behoorlijk veelbelovend is. De lipstick is zacht, romig, maar is ook heel intens en mat. Wauw, ik ben onder de indruk!

Prachtig toch? Een klein droog plekje, dat ik pas zag toen ik de foto’s aan het bekijken was. De lipstick brengt heel gemakkelijk aan, trekt niet in de lijntjes, loopt niet uit en voelt romig. Hij is niet net zo mat als op de swatch, maar hij wordt iets matter naarmate je hem wat langer draagt. Hij blijft ongeveer 4 uur netjes zitten en overleeft ook wel een drankje.

Fullface ziet hij er al een stuk matter uit. Heel intens van kleur en behoorlijk opvallend. Ik vind dat hij iets van een roze tintje in zich heeft, waardoor hij niet te klassiek oogt. Daar ben ik blij mee, want hierdoor staat hij net wat mooier bij mijn lichte huid dan een warme ondertoon. Niet een lipstick die je dagelijks draagt, maar zeker een hele mooie.

Je koopt Mellow lipsticks voor ongeveer 13 dollar met 8 dollar verzendkosten. Omgerekend is dat ongeveer 20 euro, wat ik een prima prijs vind voor deze lipstick. Ja, dat is vergelijkbaar met MAC, maar daar is de kwaliteit ook naar.

Kijk hier voor de webshop van Mellow Cosmetics.

Liefs Iris

3 Reacties

 1. februari 2, 2017 / 07:39

  Wauw wat een mooi kleurtje! De verpakking is trouwens ook erg mooi πŸ™‚

 2. Jantine
  februari 2, 2017 / 15:12

  Hele mooie kleur!

 3. Cindy
  februari 2, 2017 / 22:07

  Staat je prachtig! Zal eens kijken waar de mijne gebleven is πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *