Mellow Eyeshadow | Beauty

Een oogschaduw in een prachtige neutrale champagnekleur. Van het merk Mellow, waar ik ook al eens een lipstick van probeerde…

De oogschaduw ontving ik in mijn Lookfantastic box. Al een jaar eerder kreeg ik een lipstick van dit merk, die heel erg mooi is. Mijn verwachtingen zijn dus hoog!

me1

Mellow is een merk uit Nieuw-Zeeland, ver weg dus! Ze maken cosmetica die dierproefvrij, vegan en vrij van parabenen is. De Baked Eyeshadow is verkrijgbaar in zowel neutrale als fellere kleuren. Omdat het poeder gebakken is zit er veel pigment in en kun je het zowel nat als droog aanbrengen. Het zou lang moeten blijven zitten en makkelijk te blenden moeten zijn.

Als je de oogschaduw koopt krijg je hem in een zwart doosje met gouden letters. Ik vind het net dat beetje extra geven, een doosje om een oogschaduw heen. Uiteindelijk gooi je het weg, maar het staat wel luxe.

me2

Op de achterkant staan de bestanddelen. Het doosje bevat in totaal 3 gram oogschaduw, een prima hoeveelheid.

me3 me4

De verpakking zelf is zwart met een transparante deksel. Het merk Mellow staat erop, verder geen poespas. Fijn dat je zo meteen kunt zien welke kleur je te pakken hebt. De deksel is rond, waardoor je deze oogschaduws niet kunt stapelen, mocht je dit willen.

Mijn oogschaduw heeft de kleur ‘cream’. Een neutrale en draagbare kleur. Ideaal om zo los te dragen, maar ook voor in je binnenste ooghoek of onder je wenkbrauw als highlighter.

me5

Met de pigmentatie zit het wel goed, zoals je ziet. Er komt flink veel kleur vanaf, maar ook een mooie glans. Als je hem nat aan zou brengen, is de kleur nog intenser. De oogschaduw is zacht en heeft weinig last van fall-out (losvliegend poeder).

me6

Hier zie je de kleur op mijn ogen. Ik draag deze het liefst los, zoals ik bij alle mono oogschaduws graag doe. Ik ben dan toch niet geneigd om meerdere losse doosjes te pakken voor een complete look, dat doe ik liever met een palette. De kleur Cream valt niet erg op, dus prima voor overdag. Het geeft mij een frisse, maar niet te opvallende look. Wat extra in de ooghoeken en je ziet er nog frisser uit.

Gedurende de dag blijft de oogschaduw goed zitten. Met een oogschaduwbasis eronder zou dat zelfs nog beter zijn. Geen ophopingen, maar ik breng dan ook geen dikke laag aan.

De Mellow Cosmetics oogschaduw kost €7,45 en is onder andere verkrijgbaar bij Lookfantastic.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Jantine
    oktober 16, 2017 / 22:40

    Mooi naturel kleurtje hoor. Nog nooit van het merk gehoord eigenlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *