Maskertjes verwenpakket | Winactie

Je huid kan vast wel een oppepper gebruiken na de drukke feestdagen toch? Ik scoorde bij de DM een aantal heerlijke maskertjes om aan jullie weg te geven!

win1 win2

Het setje bestaat uit:

 • Lavendel Mousse masker
 • Feuchtigkeits masker
 • Himbeer Vanille masker
 • Creme-gel masker
 • Reinigend masker

In totaal vijf maskertjes, waar je samen wel elf keer mee vooruit kunt. Leuk voor jezelf, maar ook om te delen natuurlijk!

Wat moet je doen om te winnen? Laat een leuke reactie achter onder dit artikel over je plannen met de feestdagen.

Ik kies op 31 december een winnaar uit, zodat je in januari kunt genieten van deze maskertjes. Zorg dat je een werkend mailadres achterlaat bij je comment.

Succes!

Liefs Iris

9 Reacties

 1. Jantine
  december 26, 2016 / 09:59

  Wat een leuke winactie Iris! Wij zijn met de feestdagen bij onze ouders, gezellig kletsen en lekkers eten. Geen grootse plannen, maar gewoon samen zijn en dankbaar zijn dat we het samen zo goed hebben! Vooral in deze tijd. Ik wens jou fijne feestdagen en alle goeds voor 2017 samen met de mensen die je lief zijn! Dankjewel voor je leuke blogposts van het afgelopen jaar, op naar volgend jaar! πŸ™‚ Liefs Jantine

 2. december 26, 2016 / 11:41

  Wauw, toeval bestaat niet haha. Ik ben afgelopen maandag in Keulen geweest, en heb de DM echt helemaal ontdekt. Maar ik was er een hele middag en moest allerlei dingen voor school doen dus ik kon niet zoveel meenemen, ik heb het gehouden op zes douchegels, een douchepeeling en een shampoo. Maar in mijn haast heb ik helemaal geen producten gezien zoals lippenbalsems of maskertjes. Ik heb de afgelopen week allemaal shoplogs van je zitten kijken op youtube en wauw ik ben verkocht en ik wil méér!! Heb nu vakantie maar ik woon 3 uur rijden vanaf de grens vandaan dus even snel een bezoekje brengen zit er niet in. Het lijkt me dan ook zo tof om dit pakket maskers te winnen! Dan ga ik deze vakantie lekker genieten van de maskers en als ik dan eenmaal een tripje heb gepland om naar de dm te gaan, weet ik precies welke lekker zijn. Door jouw shoplogs en de aanraders video is mijn wishlist kneiter lang haha. Ik vier kerst vooral met eten, geen cadeautjes maar vooral gezellig samen zijn en samen genieten van al het eten. Ik wens je hele fijne feestdagen! Liefs, Nienke.

 3. Engelien
  december 26, 2016 / 17:56

  Wat leuk . fijn zo’n maskertje. Ik kom 2x per jaar in een DM. Mede door jouw leuke shopvlogs.
  Wij zijn in hotel geweest . Van middag weer thuis.
  Kerst brunch gehad in het hotel.
  En gisteren avond uit gegeten.
  En vrijdagavond wat kadootjes uit gepakt.
  Heerlijk niets moeten verder.
  Hoop jij ook fijne dagen hebt gehad.

 4. Henja
  december 26, 2016 / 23:44

  Wat leuk!
  Gisteren uitgebreid gekookt met moeders alles was gelukt! πŸ™‚ Vandaag lekker gegourmet met mijn vriend.
  Vanaf volgende week ga ik fulltime werken, dus dan kan ik af en toe wel een lekker maskertje gebruiken!

 5. december 27, 2016 / 01:26

  Ik doe mee met de winactie.
  Mijn plannen zijn met de feestdagen is grote schoonmaak houden in huis en mijn kleding kast op ruimen en nog twee rekken in elkaar zetten en beginnen aan mijn hobby/beauty kamer.
  Dan zou een lekker maskertje na alles heerlijk zijn

 6. Eva
  december 27, 2016 / 10:30

  Wow wat een leuke winactie. Ik zou de maskertjes eens graag willen proberen. De kerstdagen heb ik helaas weer ziek in bed doorgebracht. Ik had me erop verheugd om met kerst naar mijn ouders toe te gaan om het samen te vieren, maar dat zat er weer niet in.
  Door de medicatie heb ik de laatste tijd een onrustige huid en deze leuke maskertjes zouden mijn huid een oppepper kunnen geven.
  Dank je wel lieve Iris voor de interessante posts van afgelopen jaar en voor jou aanstekelijke enthousiasme.
  Vaak als je erg enthousiast ben over een product dan wil ik het ook gelijk proberen.

 7. Sabrina
  december 29, 2016 / 20:59

  β™₯β™₯ DM! Ik ben laatst nog geweest en moet me echt inhouden! Ik heb een aantal maskertjes maar niet Deze, dus dat zou goed uitkomen. Heerlijk voor een me time momentje. De kerstdagen heb ik heerlijk clichΓ© met familie en schoon familie doorgebracht. Dus heel gezellig! Nieuwjaar met ons 3en. Ik maak graag kans op deze maskertjes

 8. Linda vv
  december 30, 2016 / 02:49

  Oeh lalala balea!! Kloddertje lavendel mouse hier…. Kloddertje himbeer vanille daar en voor een week weer winterklaar! Alle vijf lijkt het me een heerlijk exemplaar. Soms voelen mijn maskermaatje en ik ons helemaal gaar. Zo mooi zijn als ik kon zeggen meid kom maar. Maar smeer het wel op je gezicht en niet in je haar 😝😝

 9. Linda vv
  december 30, 2016 / 03:02

  Vervolg: (drukte op reageren al omdat ik mijn ipad liet glippen en op ving)

  De kerst is inmiddels voorbij.druk as usual. Kerstavond gevierd bij mijn ouders thuis. Lekker spaans gegourmet. Spaanse gehakt balletjes met pittige tomaten saus erbij. Kipfilet in dunne plakjes opgerold met groene pesto er tussen, met rode pesto ertussen en met roomkaas ertussen. Super lekker. Beetje tapas idee. met ouders, broer en schoonzus. Mijn vriend moest helaas kerstavond en 1e en 2e kerstdag werken. Het nadeel in de evenementen business. 1e kerstdag ben ik met hem mee gegaan. Liever samen naar een saaie klus dan saai alleen thuis. Eten was helaas slecht geregeld dus we hadden een midnight-christmas-mcdonalds-diner by candlelight πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 2e kerstdag bij een vriendin thuis wezen gourmetten. 3e kerstdag inc vriendlief weer bij mijn ouders gegeten en cadeautjes gedaan. Rituals conditioner, essie lakje. Ebelin nagellak remover potje met zo’n spons er in en een real tecqniques make up compexion sponge rijker. Gote blij!! Nu druk de loods van mijn vriend aan hetvomtoveren voor een knallende party met oud en nieuw. Het voordeel van de evenementen business als je alles in huis hebt voor een feestje 😊😊 morgen m min maskermaatje hapjes flansen en zaterdag gaan we knallen. Knallende kurken en knallende speakers. Zin zin zin in! Lieve iris. Alvast een heel fijn uiteinde en een beauty-full nieuwjaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *